Viljankäsittelijä/Varastotyöntekijä, Adecco Finland Oy, Kotka
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme Suomen Viljava Oy:lle Loviisaan Viljankäsittelijää/Varastotyöntekijää määräaikaiseen tehtävään. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät syksyyn saakka, mahdollisesti jopa pidempään. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään mahdollisimman pian, joten haethan tehtävää heti.

Toivomme hakijoilta:

- aiempaa kokemusta varastotyöstä sekä pyöräkuormaajan ajotaitoa,
- joustavuutta ja valmiutta vuorotyöhön,
- reipasta otetta tekemiseen ja aurinkoista asennetta asiakaspalveluun,
- hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta työskennellä myös korkealla.

Allergisuus viljalle tai pölylle sekä punavihervärisokeus ovat työtä rajoittavia tekijöitä. Toivomme myös valmiutta työskentelemään ajoittain myös muilla Suomen Viljavan viljavarastoilla.

Tehtävät pitävät sisällään viljan vastaanottoa ja siihen liittyvää asiakaspalvelua, viljanäytteiden analyyseja ja monipuolisia kunnossapito- sekä puhdistustöitä.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä viljan käsittelyn ja varastoinnin parissa.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Antti Riihimäki, p. 040 668 6384, antti.riihimaki@adecco.fi. Hae tehtävää 05.05.2024 mennessä osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vuoro.adecco.fi/MyAdecco/s/quickapply?language=fi&jobid=bfa6da9f9c222b8049c42cf23d1633c2&jobboardsource=MOL