Pääkirjanpitäjä Helsinkiin, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme pääkaupunkiseudulle liikkeenjohdon konsultointia harjoittavaan kansainväliseen yritykseen kirjanpidon osaajaa nimikkeellä

Pääkirjanpitäjä Helsinkiin

Tehtävänkuvaan kuuluu avainasiakkaidemme kirjanpidosta, alv-asioista, tilinpäätöksistä ja veroasioista huolehtiminen. Tunnet asiakkaasi, kykenet ja haluat aidosti tukea sekä rohkaista asiakkaitasi liiketoiminnan kehittämisessä taloushallinnon näkökulmasta. Tästä syystä arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Toivomme sinulta kaupallista koulutusta sekä vahvaa ja monipuolista taloushallinnon osaamista. Olet sähköisten ohjelmistojen sujuva käyttäjä. Työssäsi näkyy innostus alaa kohtaan ja olet halukas oppimaan uutta sekä osallistumaan aktiivisesti muutokseen kohti sähköistä taloushallintoa. Toivomme, että olet energinen ja rohkea asiakaslähtöinen ammattilainen, jolla on halua palvella asiakkaamme mahdollisimman hyvin ja luoda vahvoja ihmisläheisiä asiakassuhteita.

Tehtävässä sinulla on joustavat työajat sekä etätyömahdollisuus, joka mahdollistaa sinulle toimivan arjen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon. Pääset osaksi johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehditaan työntekijöiden hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virike-edulla ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Yrityksessä tarjotaan työntekijöille monipuoliset koulutusmahdollisuudet, joilla tuetaan osaamisesi kehittämistä. Työnantaja tukee esimerkiksi KLT-tutkinnon suoritusmahdollisuutta. Kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäiset uramahdollisuudet kiinnostustesi mukaisesti.

Muuta

Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: Toistaiseksi voimassaoleva

Sijainti: Espoo/etätyö

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/compa... (https://www.linkedin.com/company/hrsatama/)

https://www.facebook.com/HRSat... (https://www.facebook.com/HRSatama/)

https://www.instagram.com/hrsa... (https://www.instagram.com/hrsatama)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3482492-paakirjanpitaja-helsinkiin