Taloushallinnon asiantuntija, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakkaamme tarjoaa monipuolisia taloushallinnon palveluita asiakkailleen. Etsimme nyt heidän tiimiin vahvistusta nimikkeellä

Taloushallinnon asiantuntija
Työtehtäviisi kuuluu oman asiakassalkkusi kirjanpidon ja tilinpäätöksien hoitaminen kokonaisuudessaan. Teet tiiviisti yhteistyötä asiakkaidesi kanssa ja pyrit mahdollistamaan heille menestyksen. Työnkuvaasi kuuluu myös asiakaspalvelu ja asiakkaiden konsultointi. Arvostamme monipuolista järjestelmäosaamista sekä halua oppia uusia järjestelmiä.

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta sisäisestä ja ulkoisesta laskennasta. Häneltä löytyy hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot. Toivomme sinulta hyviä tiimityötaitoja mutta myös kykyä suoriutua tehtävistä itsenäisesti. Katsomme eduksi, jos sinulla on aiempaa kokemusta kansainvälisestä kirjanpidosta.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle nykyaikaisen ja viihtyisän työympäristön sekä hyvät etätyömahdollisuudet. He tarjoavat myös erilaisia koulutusmahdollisuuksia, joiden avulla voit kasvattaa asiantuntijuuttasi ja edetä urallasi suurasiakkuuksien pariin. Tehtävän palkkaus määräytyy henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi järjestelmäämme jo tänään! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Muuta

Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Vakituinen

Sijainti: Suomi, etätyö

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/compa... (https://www.linkedin.com/company/hrsatama/)

https://www.facebook.com/HRSat... (https://www.facebook.com/HRSatama/)

https://www.instagram.com/hrsa... (https://www.instagram.com/hrsatama)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3482428-taloushallinnon-asiantuntija