Teräsrakenneasentaja Pohjois-Savon alueelle, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme monipuolisesti erilaisissa teollisuuskohteissa toimivalle asiakasyrityksellemme tiiminvahvistusta nimikkeellä

Teräsrakenneasentaja Pohjois-Savon alueelle

Tehtävänkuva

Pääset työskentelemään erittäin monipuolisissa teollisuuden kohteissa teräsrakenneasennustyön parissa. Työ sisältää myös rakenteiden valmistustyötä asiakasyrityksemme Kuopiossa sijaitsevassa toimipisteessä. Kyseessä on työparin kanssa Pohjois-Savon alueella liikkuva päivätyö, joskin arvostamme mahdollisuutta työskennellä kiirehuippuluontoisesti myös kahdessa vuorossa.

Millaista henkilöä etsimme?

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli omaat jo kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä, ja selviydyt niistä itsenäisesti. Hallitset erilaisten käsityökalujen käytön, ja sinulla on kokemusta erilaisista metallialan hitsaus- ja tuotantotehtävistä (esim. MIG/TIG hitsaus, särmäys, leikkuu, kokoonpano). Nautit monipuolisesta ja fyysisestä työstä. Eduksesi katsomme metallialan koulutustaustan, sekä tehtävään soveltuvat hitsauspätevyydet.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän osana vakavaraisen asiakasyrityksemme tiimiä. Tukenasi tehtävässä toimii asiakasyrityksemme innostavat ja kannustavat työkaverit, jolle työn laatu on kunnia-asia. Reissaamaan pääset joustavasti elämäntilanteesi mukaan Pohjois-Savon alueella.

Kiinnostuitko?

Maksamme työpanoksestasi osaamistasi vastaavan peruspalkan noin 13-18e/h välillä, joten avaathan meille kokemustasi ja palkkatoivettasi hakulomakkeellamme. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on sopiva hetki jättää hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme!

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Liikkuva työ Pohjois-Savon alueella

Työaika: Päivätyö

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3804947-terasrakenneasentaja-pohjois-savon-alueelle