Taksinkuljettaja, Taksi Peltoniemi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Taksi Peltoniemi Oy on vuonna 2019 perustettu yritys, joka tarjoaa turvallista ja tasokasta kuljetuspalvelua Satakunnan alueella Valopilkku- ja Snabcap-sovellusten kautta. Yrityksen kalustoon kuuluu kaksi Volkswagen Caddy -merkkistä autoa, joissa on sekä inva- että paarivarustelu ja jotka pääsääntöisesti palvelevat sote- ja Kelakuljetuksia.

Etsimme nyt yrityksen palvelukseen työntekijää osa-aikaiseen työhön sekä yö- että viikonloppuvoroihin. Työtunteja on viikossa sovittavissa vähintään 20 tuntia, mutta on mahdollista tehdä myös enemmän esimerkiksi lomakuukausina. Palkkaus tehtävässä on provisiopohjainen.

Toivomme, että sinulla on taksinkuljettajan ammattiajolupa, mutta tarvittaessa autamme koulutuksen suorittamisessa. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja tuen sekä työvaatetuksen ja tarjoamme myös työterveyshuollon.

Autohallipaikka sijaitsee Honkaluodossa, josta on hyvät yhteydet, mutta työntekijällä on mahdollisuus aloittaa tarvittaessa työvuoro myös omasta kodista.

Taksinkuljettajan työpäivä koostuu yksityishenkilöiden kuljetuksista ja lisäksi inva- ja paaritaksikuljetuksista. Yövuoro alkaa klo 21 ja päättyy klo 06.00 aikoihin, mutta tarjolla on myös iltavuoroja arkipäiville ja tällöin työvuoron alku voidaan sopia erikseen.

Työ sopii hyvin henkilölle, joka hakee lisäansioita tai opiskelujen ohelle työtä ja työaika voidaan sopia työntekijän kanssa siten, että se helpottaa työn ja vapaa- tai perhe-elämän yhteensovittamista.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, kohteliasta asiakastyötä sekä hyvää tilannetajua erilaisten asiakastilanteiden kohdalla. Koska asiakaskuntamme koostuu valtaosaksi suomenkielisistä asiakkaista, valitun henkilön on pystyttävä kommunikoimaan suomen kielellä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin ota yhteyttä 044 516 3530/Harri Peltoniemi tai lähetä tekstiviesti, niin olemme sinuun yhteydessä. Hakuaika tehtävään päättyy 05.05.2024

Hae työpaikkaa osoitteesta