Nestaaja Vaasaan, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme monialaisesti metalliteollisuuden alihankkijana toimivalle asiakasyrityksellemme tiiminvahvistusta nimikkeellä

Nestaaja Vaasaan

Tehtävänkuva

Pääset työskentelemään Prima Powerin ja Triumpfin levytyökoneiden ohjelmoinnin parissa. Ohjelmointityössä tulet käyttämään muun muassa TruTopsia, JETCAM:a sekä NC Expressiä. Odotamme sinulta kiirehuippuluontoisesti 2-vuorovalmiutta, joskin pääsääntöisesti kyseessä on päivätyö.

Millaista henkilöä etsimme?

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli omaat kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä, ja suoriudut niistä jo itsenäisesti. Omaat myös metallialalle soveltuvan koulutustaustan. Eduksesi katsomme kokemuksen edellä mainituista konetyypeistä ja ohjelmistoista, mutta arvostamme osaamista myös muiden laitteiden ja järjestelmien parista.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme pitkäaikaisen työn vakavaraisessa ja perinteikkäässä asiakasyrityksessämme. Pääset työskentelemään asiakasyrityksemme innostavan ja kannustavan tiimin tuella mielenkiintoisiin tehtäviin yrityksen nykyaikaisiin tiloihin modernilla konekannalla. Tehtävässä onnistumisen takaa kattava perehdytys.

Kiinnostuitko?

Maksamme työpanoksestasi osaamistasi vastaavan palkan, joten avaathan hakulomakkeellamme työkokemustasi ja palkkatoivettasi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on sopiva hetki jättää hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme!

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Vaasa

Työaika: Kokoaikainen

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3803491-nestaaja-vaasaan