Logistiikkatyöntekijä, NJC Henkilöstöpalvelut
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakasyrityksellemme rakennuslogistiikkatyöntekijää toimitilahankkeeseen Ouluun.

TEHTÄVÄNKUVA
Tehtävänä on rakennettavaan kohteeseen tulevien tavaroiden ja materiaalien käsittely, varastointi sekä jätehuolto. Kurottajanajotaito katsotaan eduksi. Työtä tehdään yhdessä muun rakennuslogistiikkatiimin kanssa.

TOIVOMME SINULTA
Reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja intoa oppia uutta. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, 18 vuoden ikää sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tarvittaessa kuitenkin autamme kortin hankinnassa. Etuna on valmius myös kaksivuorotyöhön.

Työt alkavat huhti-toukokuun aikana, työn kesto on alkuun useita kuukausia. Työaika on arkisin klo 7-15.30. Palkkaus määräytyy mahdollisen aiemman kokemuksen sekä rakennusalan TES:n mukaisesti.

Lisätietoja paikasta antaa rekrytiimimme arkisin klo 9-15.30 p. 044 7051 444.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita joustavasti ja luotettavasti jo 30 vuoden ajan. Työllistämme vuosittain sadoilla työmailla ja kymmenissä tehtaissa yli 1000 rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaista, joista jokainen on tärkeä osa NJC:n tarinaa. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/ .

NJC - Aidosti ammattilainen
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://njc.likeit.fi/apply/45298192