Myyntiedustaja, Faktfi
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suomen Paikannuspalvelu on paikannuslaitteita ja -palveluita tuottava suomalainen yritys. Paikannuspalvelun avulla asiakkaamme automatisoivat helposti muuten hankalat ajopäiväkirjat, päivärahalaskelmat, digipiirtureiden etäpurut ja muut laskutukseen ja verotukseen liittyvät asiat. Laitteistomme ja ohjelmistomme avulla pystymme tuottamaan asiakkaillemme helpotusta päivittäisiin pakollisiin ei tuottaviin tehtäviin. Asiakkaitamme ovat pääasiassa yritykset mutta toki myös yksityiset. Suomenkielistä suomessa kehitettyä ohjelmistoa ja luotettavasti toimivia laitteitamme on helppo ja mukava myydä ja markkinoida. Tuotteeksi saat meiltä erilaisia paikannuslaitteita sekä paikannuspalvelu ohjelmiston, joka kehittyy jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita.

Etsimme myyntihenkistä itsenäistä myyntiedustajaa. Sinulla voi mahdollisesti olla jo muitakin edustuksia ja haluat vielä yhden lisää tai haluat vain lisäansioita tai uusia tuulia nykyisen toimenkuvaasi. Sinulla on oma auto käytössäsi ja lisäksi tarvitset myös tietokoneen, jonka kanssa hallitset perustaidot. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta alasta tai vastaavasta tuotteesta. Helppokäyttöinen ohjelmistomme on erittäin helppo omaksua ja lisäksi saat toki meiltä kaiken tarvittavan avun ja tuen alkuun pääsemisessä.

Edustajana toimiminen tapahtuu omalla y-tunnuksella mutta tuotteita sinun tarvitse ostaa tuotteita itsellesi, joten pääset alkuun ilman minkäänlaisia sijoituksia. Me toimitamme myymäsi tuotteet asiakkaalle ja laskutemme heitä. Maksamme sinulle kannustavan provision myymistäsi tuotteista.

Jos olet myyntitaidon omaava, hyvin ihmisten kanssa toimeen tuleva henkilö, ota yhteyttä niin keskustellaan tehtävästä lisää.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:joni.hamalainen@paikannuspalvelu.fi