Kokoonpanotyöntekijä Hämeenlinnan alueelle, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme laaja-alaisesti koneteollisuuden alihankkijana toimivalle, perheomisteiselle ja vakavaraiselle asiakasyrityksellemme tiiminvahvistusta kesän ajaksi nimikkeellä

Kokoonpanotyöntekijä Hämeenlinnan alueelle

Tehtävänkuvaus

Tehtävässä tulet työskentelemään erilaisten metallikokoonpanojen kasauksen parissa. Työvälineenä tulet käyttämään tiiviisti erilaisia käsityökaluja, sekä kokoonpanopiirustuksia. Työajat vaihtelevat arkisin 2-vuorossa, viikonloput pääset nauttimaan vapa-ajasta.

Millaista henkilöä etsimme?

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli omaat kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä, ja suoriudut niistä jo itsenäisesti. Arvostamme metallialan koulutustaustaa, sekä vahvaa piirustustenlukutaitoa. Toivomme, että pystyt työskentelemään elo- tai syyskuun loppuun saakka.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolisen kesätyön kasvujohteisessa kotimaisessa perheyrityksessä. Asiakasyrityksemme menestystarinaa tukee paitsi yhtiön monialainen toiminta alihankkijana, niin myös yrityksen panostus oman tuotteen valmistamiseen ja myyntiin. Tukenasi tehtävässä työskentelee asiakasyrityksemme innostava ja kannustava tiimi, joille työn laatu on kunnia-asia.

Kiinnostuitko?

Maksamme työpanoksestasi kilpailukykyisen, osaamistasi vastaavan palkan, joten avaathan hakulomakkeella kokemustasi ja palkkatoivettasi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on hyvä hetki jättää hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme!

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Hämeenlinnan seutu

Työaika: Kesätyö, 2-vuoro

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3801819-kokoonpanotyontekija-hameenlinnan-alueelle