Sosiaaliohjaaja, Vammaispalvelut, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Palvelualueemme vammaispalveluissa työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, yksi sosiaalityöntekijä, seitsemän sosiaaliohjaajaa ja kaksi palvelusihteeriä. Alueen vammaispalveluja johtaa palvelupäällikkö ja koko hyvinvointialueen vammaispalveluja koordinoi ja johtaa palvelujohtaja.

Vammaispalvelun sosiaaliohjaajan tehtävä sisältää sosiaalihuoltolain ja vammaispalvelulain mukaisen sosiaaliohjauksen toteuttamisen, ohjausta ja neuvontaa vammaisille ja pitkäaikaisesti sairaille asiakkaille sekä heidän omaisilleen ja läheisilleen sosiaaliturvaan liittyvissä asioissa, sosiaalihuoltolain ja vammaispalvelulain mukaisten viranhaltijapäätösten valmistelu ja tekeminen yhteistyössä sosiaalityöntekijän ja vammaispalvelujen tiimin kanssa, asiakastyön lakisääteisen dokumentoimisen sekä työskentelyn asiakkaiden verkostoihin kuuluvien viranomaisten ja toimijoiden kanssa.

Työ on monipuolista asiantuntijatyötä, joka edellyttää kykyä itsenäiseen harkintaan, päätöksentekoon ja työhön kuuluvien lakien hallintaa. Tehtävässä edellytetään erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä pari - ja tiimityöskentelyyn sekä viranomaisyhteistyöhön. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, kehittämismyönteisyyttä, aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä organisointi- ja dokumentointitaitoja. Työ edellyttää joustavuutta, halua kehittyä sekä reflektoivaa ja arvioivaa työotetta. Odotamme työntekijältä oma-aloitteisuutta ja rohkeutta monialaiseen yhteistyöhön ja verkostojen rakentamiseen. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosionomi AMK

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-443-24/fi_FI