Logistiikka-asiantuntija, Academic Work Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 4.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Logistiikka asiantuntija, Alva-yhtiöt Oy, Jyväskylä

Oletko jo kokemusta kerryttänyt logistiikka-alan asiantuntija? Onnistuuko sinulta tilausten tekeminen, tarkistaminen ja välillä jopa tilausten perään kyseleminen? Haemme asiakkaallemme nyt oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä logistiikka-asiantuntijaa Jyväskylään määräaikaiseen työtehtävään elokuun loppuun saakka. Kiinnostuitko? Lue alta lisää ja hae heti mukaan!

Tehtävänkuvaus
Tässä roolissa vaaditaan kykyä sidosryhmätyöskentelyyn, omatoimista ja rohkeaa työskentelyotetta sekä paineensietokykyä. Tulet osaksi polttoainehankinnan tiimiä, jossa yhdessä kollegoidesi kanssa vastaatte tilausprosessista alusta loppuun saakka. Taustasi voi olla esimerkiksi ostaja- tai logistiikkapuolelta.

Tarjoamme
- Mahdollisuuden osittaiseen hybridi työskentelyyn
- Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät
- Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta ammattitaitoisten kollegoiden tukemana

Työtehtävät
- Tilausten tekeminen ja tarkistaminen puitesopimuksien mukaisesti
- Tilanteen mukaan tilausmäärien mukauttaminen vallitsevaan tarpeeseen
- Tilausprosessin muut työtehtävät
- Logistiikan hoitaminen

Etsimme
- Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa
- Relevanttia työkokemusta vastaavista tehtävistä
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
- Ulospäinsuuntautuneisuutta ja rohkeutta toimia eri sidosryhmien kanssa
- Tekevää työotetta!

Rekrytointiprosessimme
Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Alva-yhtiöt Oy
Alva on vesi- ja energiapalveluiden tulevaisuuden tekijä. Jo vuosikymmeniä olemme tarjonneet osaamistamme vesi- ja energiapalveluihin Jyväskylän alueella. Tänä päivänä tarjoamme näitä ratkaisuja valtakunnallisesti, osin kansainvälisestikin. Tavoitteemme on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/logistiikka-asiantuntija-alvayhtiot-oy-jyvaskyla/SOOOO4?i=0