Levyseppä Harjavaltaan, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme monipuolisesti erilaisten teräsrakenteiden valmistamisen, ja laiteasennusten parissa toimivalle asiakasrityksellemme tiiminvahvistusta nimikkeellä

Levyseppä Harjavaltaan

Tehtävänkuva

Tehtäviisi tulee kuulumaan teräsrakenteiden esivalmistelu pajatyönä. Työvälineinä tulet käyttämään erilaisia käsityökaluja sekä hitsauspiirustuksia.

Millaista henkilöä etsimme?

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli omaat jo vahvaa kokemusta levysepän tehtävistä ja selviydyt niistä itsenäisesti. Arvostamme metallialan koulutustaustaa, mutta tärkeimmät ominaisuutesi ovat vahva ammattitaito sekä aito halu kehittyä ammatillisesti vielä entistäkin paremmaksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme pitkäaikaisen työn monipuolisessa, mielenkiintoisessa ja vakavaraisessa asiakasyrityksessämme. Tehtävässä onnistumisen takaamiseksi saat kattavan perehdytyksen, sekä innostavan ja kannustavan tiimin tuen.

Kiinnostuitko?

Maksamme työpanoksestasi osaamistasi vastaavan, kilpailukykyisen palkan, joten avaathan meille kokemustasi ja palkkatoivettasi hakulomakkeellamme. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on sopiva hetki jättää hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme!

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Harjavalta

Työaika: Kokoaikainen, päivätyö

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3796236-levyseppa-harjavaltaan