Koneenhoitaja vakituiseen työsuhteeseen kolmivuor, SOL Henkilöstöpalvelut Oy.
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyritykselle Paraisille koneenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kolmivuorotyöhön.

KONEENHOITAJA

Paraisten kylmämuokkaustuotannon koneenhoitajan työnkuvan ytimen muodostavat CNC-ohjatut kylmämuokkauskoneet, joiden häiriöttömästä käytöstä, huolloista, työkaluvaihdoista ja prototyyppivalmistuksesta koneenhoitaja vastaa.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusperäistä teknistä osaamista sekä aitoa kiinnostusta koneisiin ja niiden toimintaa kohtaa sekä kykyä toimia kansainvälisessä ympäristössä, joten sujuva suomen ja hyvä englannin kieli on tarpeen.

Tyyppinä olet ongelmanratkaisukykyinen, oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja huolellinen. Arvostat hyvää työilmapiiriä ja oman työsi jälki on sinulle tärkeää, kuten myös siisti työympäristö.

Tarjoamme sinulle haastavan ja kehittymismahdollisuuksia tarjoavan rooli, ammattitaitoiset kollegat sekä hyvät henkilöstöedut nastatuotannon kasvavassa kansainvälisessä ympäristössä.

Työpaikalle ei kulje julkiset kulkuneuvot, joten oma auto on tarpeen.

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi tulemaan ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisen kanssa.

Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa.

Työhöntulotarkastukseen kuuluu huumetestaus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Essi Pitkänen, essi.pitkanen@sol.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/koneenhoitaja-vakituiseen-tyosuhteeseen-kolmivuorotyohon/Zyp6ne