Kukkakaupan myyjä, Vesannon Tupa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 8.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vesannon Tupa Oy etsii sidontataitoista kukkakaupan myyjää Vesannon kukka- ja hautauspalvelulle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työnkuva sisältää kukkien käsittelyä, kastelua ja sidontaa sekä monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä, kuten kukkamyyntiä, tilausten vastaanottoa sekä Postin ja Matkahuollon pakettien käsittelyä. Perehdytämme aloittavan työntekijän järjestelmiemme käyttöön sekä pakettien käsittelyyn.

Edellytyksenä kyseiseen työtehtävään ovat sidontataidot, suomen kielen taito, puhelimen sekä tietokoneen käyttötaidot sekä valmius itsenäiseen työskentelyyn. Odotamme hakijalta ystävällistä ja asiakaspalveluhenkistä työotetta.
Katsomme eduksi kokemuksen kukkien tilauksesta sekä hautauspalvelussa toimimisesta.

Työtä on tarjolla kokoaikaisesti, mutta mahdollisuus myös osa-aikatyöhön. Kerrothan siis hakemuksessasi omasta tilanteesta ja millaisella työajalla pystyisit työskentelemään.
Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae siis mahdollisimman pian avointa tehtävää! Lisätietoa avoimesta paikasta voi tiedustella Saga Mokkila, puh: 0405336225 tai s-posti: saga@vesannontupa.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:saga@vesannontupa.fi