Asiakasneuvottelija Lahti, Suoramarkkinointi Mega Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Palkkaus: 9€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Lahden Megatiimiimme vahvistuksia: kokeneelle myynnin taitajalle tarjoamme haastavan työn, hyvät työvälineet, monipuoliset myyntiartikkelit sekä kilpailukykyisen palkan, mutta myös kannuksien hakijoille tarjoamme loistavan ympäristön kehittyä alan ammattilaiseksi! Tehtävänäsi on myydä puhelimitse tuotteita, palveluita, näkyvyyttä tai esim. buukata tapaamisia asiantuntijoille. Jos olet aktiivinen, sinnikäs, aidosti halukas tienaamaan ja taidat sujuvan suomen kielen, on tässä sinulle loistava mahdollisuus.

Tarjoamme siistiä sisätyötä uusissa valoisissa tiloissa aivan Lahden ytimessä. Megalla on positiivinen työilmapiiri, nykyaikaiset työvälineet ja kannustava palkkaus. Edellytämme sinulta positiivista asennetta, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, myyntihenkisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.
Arvostamme aiempaa telemarkkinointikokemusta, myyntihenkisyyttä sekä kykyä oppia uusia asioita nopeasti. Annamme kuitenkin työhön tarvittavan koulutuksen sekä kehitämme osaamistasi myös jatkossa.

Työsuhde on vakituinen; työaika ma-pe klo 8.30-16.00. Maksamme palkan kaksi kertaa kuukaudessa, takuupalkka 9€/h tai kannustava provisio myyntituloksesi mukaan. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Mahdollisuus myös osa-aikatyöhön sekä etätyöhön/hybridiin.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Marja Hugg, puh. 045 7731 3667.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.sm-mega.fi/toihin-meille/tyohakemus/