Vuorotteluvapaan sijaisuus, lähihoitaja, Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry.
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Palkkaus: 2594-2884€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kehitysvammatuki 57 ry on kansalaisjärjestö, joka toimii kehitysvammaisten ihmisten ja heidän läheistensä tukena. Arvojamme ovat rohkeus, hyvä elämä, yhdenvertaisuus ja toimijuus. Arvostamme henkilöstöämme ja kilpailukykyisen palkan sekä muiden henkilöstöetujemme lisäksi se näkyy arjessa mahdollisuutena tehdä aidosti hyvää työtä. Koulutamme henkilöstöämme aktiivisesti.

Etsimme lähihoitajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen 25.5.-31.8.2024 väliselle ajalle. Tulet työskentelemään pääsääntöisesti Vantaalla Haksulan toimijatalossa, mutta 1.-28.7. välisen ajan Kehitysvammatuki 57 ry:n kotiyhteisössä Helsingin alueella. Yksikköihin voit tutustua:
https://www.kvtuki57.fi/palvelutoiminta/

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakija välittömästi ennen sijaisuuden alkamista oleva henkilö.

Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Tästä poiketen sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista mikäli:

Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi

Arvostamme vastuunottavaa työskentelytapaa, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta muuttuvissa tilanteissa. Eduksi katsotaan vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien hallinta ja kokemus kehitysvammatyöstä.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa sekä Valviran rekisteröintiä. Tehtävässä vaaditaan myös hygieniapassia tai suunnitelmaa sen suorittamisesta. Valitulta edellytämme tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaisen rokotussuojaa ja sekä lääkelupien suorittamista koeajalla.

Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hakemukset 30.4.2024 mennessä osoitteeseen rekry@kvtuki57.fi, laitathan hakemuksen otsikoksi Vuorotteluvapaa.

Yhteydenotot ja tiedustelut palveluyksikön johtaja Taru Valkama ark. p. 044 7372466 (klo 9-15)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@kvtuki57.fi