Automyyjä, Hedin Automotive Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä automyynnin ammattilainen tai alasta kiinnostunut! Haluatko oppia uutta tai kehittää osaamistasi sähköistyvän ja digitalisoituvan automyynnin parissa? Jos vastasit kyllä - meillä on jo paljon yhteistä.

Etsimme nyt Lieksan toimipisteeseen kesätyöhön tavoitteellista, asiakaslähtöistä ja haasteista syttyvää automyyjää vaihtoautomyynnin tiimiimme. Työsuhde on määräaikainen ajalla 3.6.-31.8.2024.

Tehtävässäsi kontaktoit aktiivisesti asiakkaita, kartoitat heidän tarpeitaan ja löydät heille oikeanlaiset autot laajasta vaihtoautovalikoimastamme.

Hakijalta toivomme:
Reipasta hands on -asennetta
Asiakaspalveluhenkisyyttä ja vilpitöntä tahtoa asiakkaidesi lisäarvon tuottamiseen
Luontevaa kommunikointia kasvotusten, digitaalisissa asiakaspalvelukanavissamme sekä puhelimessa

Tekijälle tarjoamme:
Mahdollisuuden itsesi ja osaamisesi kehittämiseen menestyvässä yrityksessä
Avaimet loistavien myyntisuoritusten saavuttamiseksi
Dynaamisen työilmapiirin, jossa on tekemisen meininki
Viihtyisät toimitilat ja mukavat työkaverit
Alan moderneimmat järjestelmät ja korkealaatuisimmat työvälineet
Valmiita toimintamalleja ja -tapoja, mutta myös vapautta itsesi näköiseen toteuttamiseen
Pohjapalkan lisäksi myyntituloksiisi sidotun provision
Kattavat työterveyspalvelut

Lähetä hakemuksesi 30.04.2024 mennessä. Älä aikaile, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa aluemyyntipäällikkö Heikki Keronen, heikki.keronen@hedinautomotive.fi, puh. 050 534 3093.

Hedin Automotive Oy on Hedin Mobility Groupin Suomen maayhtiö. Yhtiö tekee autojen vähittäiskauppa- ja huoltoliiketoimintaa Hedin Automotive ja Bavaria -brändeillä, jotka myyvät vuosittain yli 40 000 autoa ja suorittavat yli 300 000 huoltokäyntiä. Hedin Automotive Oy edustaa Suomessa yhdeksäätoista automerkkiä: Alfa Romeo, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Hongqi, INEOS Grenadier, Jeep, Kia, Maxus, Mazda, MG, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Skoda ja Subaru. Täyden palvelun autotalomme 22 paikkakunnalla tarjoavat kaikki autoiluun liittyvät palvelut myynnistä varaosiin ja korikorjauksesta merkkihuoltoon. Panostamme voimakkaasti digitaalisiin palveluihin ja olemme edelläkävijä niiden hyödyntämisessä osana kokonaisvaltaista asiakaspalvelua.
 Hedin Mobility Group -konserni on yksi Euroopan suurimmista yksityisomisteisista autokaupan toimijoista. Konsernin palveluksessa on yli 8 000 henkilöä ja yhtiö toimii 13 maassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli yli 4,8 miljardia euroa ja se myi yli 180 000 autoa. Konserni edustaa yli 40 automerkkiä ja tarjoaa kaikki autokaupan palvelut sekä yksityis- että yritysasiakkaille, autojen ja varaosien maahantuontitoimintoja, renkaiden ja varaosien tukkumyyntiä, autonvuokraamoketjun sekä leasingyhtiöitä.
Hae mukaan ja tule menestymään kanssamme! Lisätietoja: www.hedinautomotive.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hedinautomotive.solaforce.com/app/external/jobs/451