Myyntiedustaja, Kymppi-Katto Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nyt etsimme myyntiedustajaa. Työ on liikkuvaa ja lähtöpisteenä päivittäisille askareille on kotikonttorisi, joten asuinpaikallasi ei ole merkitystä. Riittää kun asut myyntialueellasi, ensimmäiset potentiaaliset asiakkaasi ovat lähimmät omakoti- tai rivitalot, jotka tulevat vastaasi.

Asiakkaiden hankintaan on tarjolla monia kanavia. Osan tapaamisista sovit itse ja osa yhteydenotoista tulee asiakashankintatiimimme ja markkinointikanavien kautta. Olet myös paikalla siellä, missä ihmisiä liikkuu, eli esimerkiksi messuilla ja markkinoilla. Koska tuoteportfoliomme on laaja, sinun on mahdollista auttaa samoja asiakkaita myös useamman kerran erilaisissa remonteissa.

Myyntityö tarjoaa arkeesi vapautta ja vastuuta. Pääosin arkipäiville klo 9-18 sijoittuvat työajat joustavat eri elämäntilanteisiin, ja aikaa jää hyvin esimerkiksi iltojen harrastuksille. Myyntiedustajan paikka on vakituinen, ja ahkeralla on mahdollisuudet ansaita hyvin. Tarjoamme kiinteän kuukausipalkan + provision, jolloin ansiot voivat olla yhteensä n. 3 000-6 000 €/kk. Ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Oletko sinä meidän etsimämme jo kannuksensa hankkinut myyjä tai katto-, ikkuna- tai ovituotteiden asennuskokemusta omaava henkilö, joka koulutetaan meidän seuraavaksi edustajaksi? Hakemamme henkilö innostuu myyntityöstä, kykenee itsenäiseen työskentelyyn, on tarkka ja säntillinen. Tuotetuntemusta ei tarvitse olla, koulutamme myyntiedustajamme tuotteisiimme ja järjestelmiimme. Luonteeltasi olet avoin, etkä pelkää kohdata uusia ihmisiä ja jutustelu sujuu tuntemattomienkin kanssa luonnikkaasti. Kauppaa tehdään asiakkaiden kotona, se vaatii asiallista käyttäytymistä ja kykyä kohdata ihmiset siellä rennosti.
Jos tunnet itsessäsi vahvan myynnin palon, ota yhteyttä.

Hae työpaikkaa osoitteesta