Teollisuuspalokuntalaisia Kokkolan suurteollisuusa, Securitas Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yrityksen kuvaus
Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Tulet työskentelemään Kokkola Industrial Park (KIP) -alueella, joka on Pohjois-Euroopan suurin teollinen ekosysteemi, jossa toimii useita kemian- ja metallienjalostusteollisuuden huippuyrityksiä. Alueelle on sijoittunut 16 tuotannollista yritystä sekä noin 60 palveluyritystä tukemaan tuotantoyrityksien ydintoimintoja. Yritykset työllistävät suoraan 2 400 henkilöä.

Turvallisuus- ja vartiointipalvelumme kattavat kokonaisvaltaisesti palo- ja pelastustoimen, vartioinnin sekä kulunvalvonnan palvelut vankalla kokemuksella. Pidämme toimintamme keskiössä jatkuvaa kehittymistä ja näemme oppimisen olevan kivijalka ammattitaidollemme. Laaja yhteistyöverkostomme ja sujuvat viranomaisyhteydet mahdollistavat hyvinkin laajojen kokonaisuuksien hallinnan ja onnistumisen menestyksekkäästi. Luomme perässämme jälkiä, jotta asiakkaidemme olisi turvallista kulkea omaa polkuaan.

Työn kuvaus
Ammattimainen teollisuuden tarpeisiin erikoistunut palokuntamme on jatkuvassa valmiudessa hälytystehtäviin. Se kykenee vastaamaan nopeasti vaihtuviin turvallisuuden tarpeisiin kaikissa teollisen tuotannon elinkaaren vaiheissa. Palo- ja pelastustoiminnan osaamisemme kohdistuu kokonaisvaltaisesti teollisen tuotannon rakentamisesta aina sen purkuun saakka.

Toimit teollisuuspalokuntalaisena ja erilaisissa turvallisuusvalvontatehtävissä suurteollisuusalueella.

Tehtäviisi kuuluu toimiminen:

-tulityövartijana
-sammutinhuoltajana
-vartijana
-laitteiden asentajana/huoltajana
-kouluttajana
-toimit yleensä ottaen turvallisuuden ylläpitäjänä ajankohdasta riippumatta (esim. myös kuuttien pelastajana tai pyydystäjänä toimiminen).

Työvuorot ovat pääsääntöisesti 12 tunnin päivä- ja yövuoroissa.

Tutustu meihin Instagramissa: https://www.instagram.com/kiptpk/

Työnjohdosta vastaa operatiivisesti KIP Servicen henkilöstö: https://kipservice.fi/palvelut/turvallisuuspalvelut/

Pätevyydet
Pelastajatutkintoa tai sopimushenkilöstön koulutusjärjestelmän mukaista pelastustoiminnan peruskurssia/sammutustyökurssia sekä savusukelluskurssia ja käytännön kokemusta toiminnasta. C-kortti on pakollinen.

Vartijakoulutus olisi myös suotavaa olla ja siitäkin edes vähän käytännönkokemusta, mutta ei ehdoton edellytys.

Pelastusalan peruspätevyyksien lisäksi suurin edellytys valinnallesi on oma asenteesi ja into tehdä ja oppia. Et tule olemaan pelkkä teollisuuspalomies/vartija vaan kuten kuvauksessakin kerroimme, etsimme moniosaajaa, joka ei hätkähdä, vaikka tulisi tehtäviä osaamisen ulkopuoleltakin, vaan ottaa innolla haasteen vastaan. Kokemus kouluttamisesta on iso etu.

Lisätiedot
Sinulla on käytössä hyvin varusteltu kuntosali. Hyvät ja sitoutuneet työkaverit ja työhösi tarvittavat työvälineet sekä meillä on käytössä oma harjoitusalue, joka mahdollistaa monipuolisen harjoittelun. Tarjoamme myös mahdollisuuden lisäkoulutuksiin, joten saat kehitettyä omaa osaamistasi ja hankittua pätevyyksiä työn ohessa.

Kyseisiä tehtäviä on mahdollista suorittaa keikkatyöläisenä, osa-aikaisena tai vakituisessa työsuhteessa

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarkko Vähälä, 020 491 4176, jarkko.vahala@securitas.fi . Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.smartrecruiters.com/Securitas/743999977892442-teollisuuspalokuntalaisia-kokkolan-suurteollisuusalueelle