Asiakaspalvelun ammattilainen, TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
TMK Tori- ja Markkinakaupan Palvelukeskus Oy on maamme johtava tori- ja markkinaelinkeinon asiantuntija ja samalla maamme suurimpia tapahtumajärjestäjiä. TMK on vuosittain mukana yli 100 suuressa suomalaisessa yleisötapahtumassa. Katso lisää www.markkina.net ja www.eurooppamarkkinat.fi osoitteista.

TMK:lla on merkittävän laajaa kalustomyyntiä ja lukuisissa tapahtumissa omat kalustomyyntinäyttelyt. Olennaisena osana näissä on taidemetallituotteiden myynti, johon nyt etsimme päteviä ja motivoituneita myyjiä (emme tavaranvartijoita). Upea tuotevalikoima (katso www.taidemetalli.fi ja www.teltat.fi).

Etsimme joukkoomme päteviä myyntihenkilöitä, tarjolla sekä osa-aika että kokoaikatyötä.
Työ on monipuolista ja työtiimimme kannustava. Aikaisempi ammattitaito eduksi, mutta ei välttämätön. Valmius liikkuvaan työhön (eli tapahtumat eri paikkakunnilla) on välttämätön. Mahdollisuus sopia omat työpäivänsä ja työvuorolistat tietää aina noin kuukauden etukäteen. Työ vaatii hyvän fyysisen kunnon, mutta ikärajoituksia ei ole (tällä hetkellä nuorin työntekijä on 16v ja vanhin 70v).

Hakumenettely: Kaikkien kiinnostuneiden lähetettävä kirjallinen vapaamuotoinen hakemus ja CV. Kaikki työnhakijat, joista ollaan kiinnostuneita, kutsutaan henkilökohtaiseen työhaastatteluun.

Katso video osoitteessa: https://www.markkina.net/palvelukeskus/

TMK:n kotisivuja ovat mm:
www.markkina.net
www.eurooppamarkkinat.fi
www.myyntiautot.fi
www.myyntimokki.fi

vastaavasti verkkokauppojamme ovat mm:
www.teltat.fi
www.grillikeskus.fi
www.taidemetalli.fi

Hae työpaikkaa osoitteesta