Myyjä, Fiskars Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko tulla mukaamme tekemään arjesta ainutkertaista? Etsimme nyt kolmea myyjää Iittala Kalajoen Pop up myymälään kesäksi 2024.

Me Fiskarsilla haluamme luoda kestävää hyvinvointia ihmisille ja maapallolle. Haluamme tarjota inspiroivia ja merkityksellisiä vaihtoehtoja kertakäyttökulttuurille. Uskomme, että pienillä asioilla, joita teemme päivittäin, on suuri vaikutus meihin ja tulevaisuuteemme. Palvelemme kuluttajia omissa Iittala myymälöissämme ja osaavilla myyntitiimeillämme on tärkeä tehtävä luoda ainutkertaisia ostokokemuksia brändeistämme kiinnostuneille asiakkaille.

Myyjän roolissa edustat ikonisia tuotteitamme ja autat asiakastamme löytämään juuri hänelle sopivat tuotteet. Myynnin lisäksi huolehdit yhdessä tiimisi kanssa tuotteiden esillepanosta ja siisteydestä sekä varmistatte, että myymälämme on konseptimme mukainen.

Työsuhteet ovat määräaikaisia ajalla kesä-syyskuu 2024 ja viikkotyöaika vaihtelee sopimuksien mukaan joko 25-37,5 tunnin tai 15-37,5 tunnin välillä. Työskentely tapahtuu joustavasti myymälän aukioloaikojen puitteissa, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toivomme, että pystyt tekemään vähimmäistyöajan ylittäviä työtunteja tarpeen mukaan.

Iittala-myymälöissämme noudatamme Fiskars Finland Oy Ab:n toimihenkilöitä koskevaa työehtosopimusta, joten tehtävän palkkaus muodostuu voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Mitä odotamme sinulta?

- Halua tehdä tuloksellisesta myyntityötä yhdessä tiimisi kanssa
- Iloista ja energistä asiakaspalveluasennetta, nautit kun saat hymyn asiakkaidemme kasvoille
- Hyvää paineensietokykyä nopeatempoisessa ja muuttuvassa ympäristössä
- Oma-aloitteista ja vastuuntuntoista otetta työhön
- Pystyt palvelemaan asiakasta sekä suomeksi että englanniksi
- Täysi-ikäisyyttä

Mitä tarjoamme?

- Inspiroivan ja innostavan työn, jossa pääset kehittämään myyntitaitojasi
- Kattavan perehdytyksen myyjän tehtäviin
- Kilpailukykyisen bonusjärjestelmän, joka kannustaa huippumyynteihin
- Henkilökunta-alennukset

Kiinnostuitko? Rekrytointiprosessiin pääset mukaan lähettämällä meille sekä hakemuksen sekä CV:n viimeistään 16.4.2024. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://fiskars.wd3.myworkdayjobs.com/FiskarsGroup/job/Vaasa/Myyji--Iittala-Pop-up-Kalajoki_JR-6012