Ajoneuvoalan opettaja, Kajaanin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2024
  • Hae viimeistään 31.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hakuaikaa jatkettu 31.8.2024 saakka. Aiemmat hakemukset huomioidaan valinnassa.

Tehtävään kuuluu osaamisperusteinen opetus- ja ohjaustyö toisen asteen ammatillisen koulutuksen opiskelijoille. Opettaja toimii osana autoalan tiimiä, joka vastaa ensisijaisesti autoalan ammatti- ja erikoisammattitutkintojen. Tehtävään kuuluu omaohjaajana toimiminen ja vastaaminen opiskelijoiden henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelmista.

Kainuun ammattiopistossa opetus- ja ohjaustyö suunnitellaan ja toteutetaan opettajien yhteistyönä, joten arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä luovuutta ja halua kehittää niin opetusta kuin itseään.

Työn kuvaus
Raskaan ajoneuvokaluston sekä työkonetekniikan käytännönläheisen opetuksen toteuttaminen ja kehittäminen osana tiimiä.

Odotamme hakijalta
oKokemusta raskaamman kaluston huolto- ja korjaamotoiminnasta käytännön tasolla, esim. mekaanikkona tai alan
        esimiestehtävissä.
oAlaan liittyvää koulutustaustaa.
oAikaisempi kokemus kouluttamisesta on plussaa.
oMatkustusvalmiutta, jonkin verran opetus tapahtuu asiakasyritysten tiloissa ympäri maata.
oEnglannin kielen suullista ja kirjallista osaamista ammattisanaston osalta.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajaa koskevien säännösten mukaan. Tehtävä voidaan täyttää määräaikaisena mikäli pätevää hakijaa ei ole.

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungin irtisanomis- ja lomautusuhan alla olevat työntekijät, lomautettavat ja työnteon keskeytyksen alaiset henkilöt, mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusehdot.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, tulos huumausainetestistä sekä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävän hoitamisessa on ajokortti välttämätön. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani. Hakuaikaa jatkettu, hakuaika päättyy 31.8.2024 klo 15. Hae pian, tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kainuun ammattiopiston Heavy Staff tiimi toteuttaa käytännönläheistä opetusta koko maan kattavasti, ja tiimiin kuuluu tällä hetkellä neljä opettajaa.
Tiimi toimii alan valmistajien ja maahantuojien kanssa tiiviissä yhteistyössä kehittäen alan osaamista, sekä panostaen voimakkaasti alan näkyvyyden lisäämiseen sekä uusien osaajien alalle saamiseen.

ASTU KAJAANIN AIKAVYÖHYKKEELLE

Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.

Lue lisää elämästä Kajaanissa: www.kajaani.fi/267
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/586735/fi_FI