Hitsaustaitoinen Metallityöntekijä (vakituinen), HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakasyrityksemme on metallituotteiden suunnitteluun ja sopimusvalmistukseen erikoistunut vakavarainen yhtiö. Heidän osaamistaan ovat erilaisten käyttötarkoitusten mukaiset teräsrakenteet suunnittelusta aina valmistukseen ja loppukokoonpanoon saakka. Tilauskannan kasvaessa etsimme nyt heille nimikkeellä

Hitsaustaitoinen metallityöntekijä vakituiseen työsuhteeseen.
Työtehtäviin kuuluu tilauksen mukainen metallituotteiden valmistus tai osavalmistus. Käytännössä tehtäviisi kuuluu valmistukseen liittyvät esivalmistelutehtävät, hitsaus, sekä viimeistely ja loppukokoonpano.

Arvostamme aiempaa työkokemusta erilaisista valmistukseen liittyvistä metallialan monipuolisista työtehtävistä, kuten:

- esivalmistelut

- levyleikkeikkeiden leikkaus ja muotoilu

- särmäys (manuaalikoneet)

- hitsaus (MIG/MAG)

- kokoonpanotehtävät

- käsityökalujen käyttötaito: kulmahiomakone, porakoneet, sahat

Työtehtävän pääpaino on hitsauksessa, mutta osaamisen salliessa, voit osallistua valmistuksen kokonaisprosessiin.

Tarjoamme vakituisen työtehtävän vakavaraisessa ja suoraselkäiset arvot omaavassa metalliverstaassa. Yhtiö on kokoluokaltaan keskikokoinen ja talous vakaalla pohjalla. Työkavereita ympärilläsi riittää ja henki yhtiössä on hyvä. Työpaikka sijaitsee Nokialla ja työtä tehdään yhdessä vuorossa. Työympäristö on siisti ja käytössäsi on hyvät työvälineet.

Palkkaus tehtävässä on suunniteltu 15-17 välimaastoon - aiemmasta työkokemuksesta riippuen. Tuntipalkan lisäksi totta kai maksetaan työajantasaamislisä (pekkaset), vuosilomat ja muut tavanomaiset työsuhteeseen kuuluvat korvaukset.

HR Sataman varmistamaa, että työsuhde saadaan käyntiin sujuvasti ja tehtävät vastaavat sitä, mistä olemme keskustelleet. Olemme tukenasi ja autamme pärjäämään työelämän välillä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa.

Mitä Sinun pitää seuraavaksi tehdä?

Jätä yhteystiedot ja CV tai vaihtoehtoisesti kerro muutamalla sanalla osaamisestasi rekrytointijärjestelmään. Meillä ei tarvitse vastata lukuisiin kysymyksiin hakemusta jättäessä - järjestelmä on yksinkertainen ja helppo.

MItä, jos tämä tehtävä ei olekaan sopiva?

Huomaa, että mikäli tämä työtehtävä ei tunnu itsellesi sopivalta, niin meillä on tarjolla Tampeeen seudulla ja ympäristökunnissa metallialan työtehtäviä kymmenissä yhtiöissä. Palkat vaihtelevat yhtiöstä riippuen n. 12 - 22/h. Kaikissa kauttamme avoinna olevissa tehtävissä maksetaan pekkaset ja lomat kertyvät normaalisti. Otamme mielellämme hakemuksen ja CV:n vastaan ja voimme keskustella kanssasi, mikä olisi sinulle paras sijainti, kiinnostava toimenkuva ja mistä saisit parhaiten ammattitaitoasi vastaavan palkan. Rekrytoijamme auttavat mielellään oikean paikan etsimisessä.

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3659545-hitsaustaitoinen-metallityontekija-vakituinen