Kiinteistökirjanpitäjä pääkaupunkiseudulle, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakkaamme tarjoaa taloyhtiöille monipuolisia talouden ja isännöinnin palveluita asiakaslähtöisesti. Haemme nyt heidän taloushallinnon tiimiinsä vahvistusta nimikkeellä

Kiinteistökirjanpitäjä pääkaupunkiseudulle
Työtehtäviisi kuuluu asunto-osakeyhtiöiden kirjanpito kokonaisuudessaan. Lisäksi vastuullasi on vastikevalvonta omille asiakkaillesi. Asiakasyhtiöiden määrä vaihtelee oman kokemuksesi mukaan. Työssäsi tulet käyttämään pääasiassa Visma Fivaldia, joten aiempi käyttökokemus tästä katsotaan eduksi.

Etsimme henkilöä, jolle on jo kertynyt muutaman vuoden kokemus asunto-osakeyhtiöiden kirjanpidosta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja. Työskentely tapahtuu hybridimallilla ja työajat ovat joustavat. Tehtävän palkkaus on kilpailukykyinen, ja siihen vaikuttaa asiakasyhtiöiden määrä. Asiakkaallamme on myös käytössä motivoiva bonusjärjestelmä, josta kerromme mielellämme lisää haastattelussa.

Jos olet kiinnostunut uusista haasteista asunto-osakeyhtiöiden kirjanpidon parissa, lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuaikana.

Muuta

Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Vakituinen

Sijainti: Pääkaupunkiseutu

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/compa... (https://www.linkedin.com/company/hrsatama/)

https://www.facebook.com/HRSat... (https://www.facebook.com/HRSatama/)

https://www.instagram.com/hrsa... (https://www.instagram.com/hrsatama)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3482420-kiinteistokirjanpitaja-paakaupunkiseudulle