Raudoituksen työnjohtaja, Beton-M Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Palkkaus: 3770€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme raudoitustöiden vastaavaa työnjohtajaa infrarakentamisen työmaille. Olemme paikallavalu rakentamiseen erikoistunut yritys jolla on toimintaa Virossa ja Suomessa. Tällä hetkellä on avoin työpaikka Varsinais-Suomessa, Kaarinan kupeessa. Varsinaista vakituista työpaikkaa ei kuitenkaan yrityksen toiminnasta johtuen ole.

Kriittisissä kohteissa työskentelemme kellon ympäri. Työnhakijalla pitää olla valmius vuorotyöhön. Infra kohteet ovat pääsääntöisesti ulkoilmassa, joten edellytämme hyvää fyysistä kuntoa ja kestävyyttä työskennelläkseen erilaisissa ilmasto-olosuhteissa - raudoitustöiden on edettävä niin auringonpaisteessa kuin räntäsateessa.

Rakennamme Suomea betonista pitkälti Itä-Euroopan ammattimiehiin turvautuen. Työmaalla työskentelee raudoittajia erilaisista kansallisuuksista, mutta yhteinen kieli on venäjän kieli jonka perustason osaamista työn hakijalta toivomme. Tilaajan työjohtajien kanssa kommunikointi tapahtuu suomen tai englannin kielellä (yksi näistä myös osattava).

Raudoitustöiden vastaavana työnjohtajana tulet työskentelemään läheisessä kontaktissa meidän projektipäällikön ja raudoittajien kanssa. Toimeenkuvaasi tulee kuulumaan työmaa-aikataulun seuraaminen, raudoitustöiden ohjeistaminen suunnitelmissa esitettyjen vaatimusten täyttämiseksi aika-ajoin myös osallistumalla itse raudoitustöiden suorittamiseen (johtaminen esimerkillä), toteutuneiden määrien laskenta ja raportointi (excel laskentataulukot auttaa tässä). Tulet yhdessä esimiehesi kanssa osallistumaan töiden itselleluovuttamisen käytöntöihin.

Hakijoilta edellytämme:
- Insinööri tason koulutusta
- Vankkaa kokemusta paikallavalurakenteiden raudoittamisen töistä
- Vähintään viiden vuoden kokemusta raudoitustöistä
- Vastuullista sekä ahkeraa työotetta
- Suomen tai englannin, sekä perustasolla venäjän kielen taitoa
- MS Word ja Excel ohjelmien osaamista yleisellä tasolla
- Valmiutta tarvittaessa työskennellä vuorotyössä
- Hyvää fyysistä kuntoa ja terveyttä mikä mahdollistaa fyysistä työtä erilaisissa sääolosuhteissa ulkosalla

Hae työpaikkaa osoitteesta