Varhaiskasvatuksen opettaja, Siriuspäiväkodit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hyvä työpaikka?
Työ, jota tykkään tehdä ja josta nautin
Hyvät työkaverit
Työ, jossa koen olevani hyvä ja saan asioita aikaiseksi
Vapaus yhdistettynä vastuuseen
Mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta
Se löytyy meiltä Siriuspäiväkodeilta

Haemme iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaamme varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusehdot täyttävää työntekijää.

Olemme kolmiryhmäinen pieni ympäristö- ja luontopainotteinen päiväkoti, jossa haluamme kannustaa lapsia myös liikkumaan monipuolisesti.

Päiväkotimme vastavalmistuneet tilat mahdollistavat monipuolisen toiminnan toteuttamisen eri ryhmien välillä. Päiväkotimme sijaitsee lähellä luontoa, joten metsäretket ja luonnon tutkiminen ovat osa arkeamme. Liikkuminen ja puistoilu uudessa lähipuistossamme onnistuu touhukkailta retkeilijöiltämme myös mainiosti.

Arvostamme työntekijöidemme tiimi- ja yhteistyötaitoja. Innostuneisuus ja sitoutuminen työhön sekä kehittävä työote ja kokemus pienryhmätoiminnasta katsotaan myös eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja positiivisen työympäristö sekä yhteisöllisen työilmapiirin. Sinä voit vaikuttaa työsi sisältöön ja päiväkotimme varhaiskasvatuksen kehittämiseen. Etujamme ovat mm Smartum-liikuntasetelit.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi pedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä yhdessä ryhmäsi lastenhoitajien kanssa. Jos kiinnostuksesi päiväkotiamme kohtaan heräsi, annamme mielellämme lisätietoa meistä ja meidän toiminnastamme.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:johtaja.tahtela@siriuspaivakodit.fi