Taksinkuljettaja/Taksi Helsinki yövuorot, Musta Mersu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko sinulla jo mahdollisesti Taksi Helsingin liite + kokemusta taksista? Oletko ahkera ja aktiivinen taksinkuljettaja, joka on motivoitunut palvelemaan asiakkaita ja ajamaan ympäri pääkaupunkiseutua? Palveletko asiakkaita sujuvasti ainakin suomeksi ja englanniksi? Jos vastasit kyllä, Musta Mersu Oy voisi olla uusi tallisi. Jos olet uusi alalla, mutta haluat menestyä kuljettajana, tarjoamme myös koulutusta ja tukea uran alkutaipaleelle, älä siis epäröi ottaa yhteyttä.

Etsimme vakituista kuljettajaa kokoaikaiseen työhön yövuoroihin (noin 4-6 vuoroa / viikko). Halutessasi voit tehdä enemmänkin vuoroja sekä vaihtelevasti aamu- ja päivävuoroa. Myös osa-aikaiselle kuljetusalan ammattilaiselle on tarvittaessa käyttöä.

Musta Mersu Oy on Taksi Helsinki -osakkeenomistaja ja vakiintunut toimija taksi- ja henkilökuljetuksissa pääkaupunkiseudulla. Kalustomme on erittäin laadukas, mm. MB EQS, EQE, E-sarja, sekä lisäksi myös BMW i7 ja tilataksi MB Vito
Kaikki automme ovat Taksi Helsingin välityksessä, jonka lisäksi yrityksellä on kasvava määrä omia tilausajokuljetuksia.

Tarjoamme sulavan alun varmistamiseksi takuupalkan sekä kilpailukykyisen provision. Meiltä löytyy ykkösluokkainen premium-kalusto, tiivis ja hyvähenkinen työporukka sekä hyvät hallitilat Vantaan Tuupakasta/Viinikkalasta työn sujuvuuden ja mielekkyyden varmistamiseksi. Vuoron ajaksi voit jättää oman autosi lämpimään talliin ja vuoron aikana työkaverit ovat lähes aina linjoilla neuvomassa ja pitämässä seuraa.

Kiinnostuitko? Kerro meille hieman itsestäsi ja taustastasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä! Voit lähestyä meitä sähköpostitse, puhelimitse tai tekstiviestillä.

Lisätietoja työpaikoista antaa palvelupäällikkö Joonas Rihu, puh. 0449895630 / joonas.rihu@mustamersu.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:joonas.rihu@mustamersu.fi