Muu sosiaalialan erityisasiantuntija, TH-TUKIPALVELUT OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
TYÖPAIKKAKUVAUS

TH-Tukipalvelut Oy on yksityisiä sosiaalipalveluja tuottava yritys, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2017 lähtien. Sosiaalihuollon ja lastensuojelulain mukaiset kotiin vietävät palvelumme ovat perhetyö ja ammatillinen tukihenkilöpalvelu. Toiminta-alueemme ovat aikaisemmin olleet Päijät-Hämeen-, Etelä-Savon-, Pohjois-Karjalan, Keski-Suomen ja Kymenlaakson hyvinvointialueet. Nyt olemme laajentaneet toimintamme myös Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueelle, jonka uuteen tiimiimme etsimme mahdollisesti juuri Sinua tekemään tärkeää ja arvokasta työtä lasten, nuorten ja perheiden parissa.

Tarjolla kokoaika- sekä osa-aikatöitä eripuolilla Keski-Pohjanmaan hyvinvointialuetta. Työt alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa 2024. Työajat pääasiassa arkisin, mutta satunnaisia viikonlopputöitä työ saattaa myös pitää sisällään (emme kuitenkaan velvoita ketään viikonloppuisin töitä tekemään).

EDELLYTYKSET

Työhön vaadittava koulutus on sosionomi, sairaanhoitaja tai lähihoitaja. Lisäksi toivomme työkokemusta lastensuojelun puolelta tai lasten kanssa työskentelystä. Ennen töiden aloittamista Sinun tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3§ mukainen rikosrekisteriote. Työssäsi asiakkaiden luokse tulet liikkumaan autolla, joten ajokortti on välttämätön.

Etsimme hyvää "tyyppiä" joka omaa hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivisen asenteen työntekoa kohtaan.

TARJOAMME

Haluamme pitää tiimiläisistämme kiinni ja tämän takia haluammekin tarjota palkan, joka on keskimääräistä korkeampi. Lisäksi vakituisille tiimiläisille tarjoamme Epassin Sportti & Kulttuuri edun. Tuntityöntekijöille maksamme kilometrikorvauksen oman auton käytöstä. Kuukausityöntekijöillä mahdollisuus yrityksen auton käyttöön. Olemme tiivis työyhteisö, jossa myös me yrittäjät olemme vahvasti asiakastyössä mukana. Voimme luvata, että koet olevasi arvostettu ja lämpimästi tervetullut tullessasi tiimiimme mukaan.

Soittele rohkeasti jos jotain kysyttävää heräsi, niin kerron lisää (kellonajalla ja viikonpäivällä ei ole väliä) puh 044 3330366. Vapaamuotoisen työpaikkahakemuksen voit laittaa palvelupäällikkömme Rasmuksen sähköpostiin: rasmus.hujanen@th-tukipalvelut.fi

Hae työpaikkaa osoitteesta