Hammashoitaja PlusTerveys Uudenmaan Hammaspalvelu, PlusTerveys Hammaslääkärit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme vakituista hammashoitajaa toimipisteillemme Uudenmaan Hammaspalveluun Klaukkalaan ja Nurmijärvelle. Hammashoitajan tehtävä sisältää hammaslääkärin avustamisen lisäksi välinehuoltoa ja vastaanoton toimistotöitä, mahdollisesti myös suukirurgin ja oikojan avustamista. Tehtävä on kokoaikainen (37,55h/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Tarjoamme asiakkaillemme laajat aukioloajat, joten työvuorot sijoittuvat arkipäiville 7.30-20.30 välille. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian.

Meillä Uudenmaan Hammaspalvelussa työskentelee joukko hammashoidon ammattilaisia, kuten yleishammaslääkäreitä, erikoishammaslääkäreitä, suuhygienistejä ja hammashoitajia. Toimipisteemme ovat nykyaikaisia, hyvin varusteltuja ja viihtyisiä kolmen hoitohuoneen vastaanottoja keskeisillä sijainneilla. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Ja mikä parasta, täällä on työporukka, jossa taatusti viihdyt!

Arvostamme asiakaspalveluhenkistä ja positiivista asennetta, sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Valitulta henkilöltä edellytämme hammashoitajan pätevyyttä sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Toimipisteiden väliseen liikkumiseen oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä osana kokonaisvaltaista hoitotiimiä. Saat meillä kattavan perehdytyksen työhön sekä tukea omaan hyvinvointiin niin työssä kuin vapaa-ajalla; käytössäsi on mm. laadukas työterveyshuolto, hammashoitoetu sekä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella juha.skytta@plusterveys.fi viimeistään 30.4.2024. Lähetä hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hammaslääkäri Juha Skyttä puh. 0400813911 ja vastaava suuhygienisti Riitta Ronkainen puh. 0447684406.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy on Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. PlusTerveys Hammaslääkäreiden laaja palveluverkosto kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammaslääkäreissä työskentelee reilu 1 000 henkilöä. PlusTerveys Hammaslääkärit on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:juha.skytta@plusterveys.fi