Hitsaaja Tampereen seudulle (15-17€/h), HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme osaavaa ja alalta ammattitaidon omaavaa vahvistusta tiimiin nimikkeellä

Hitsaaja Tampereen seudulle(15-17/h)
Työtehtäviisi kuuluu levyseppähitsaajan työtehtäviä MIG- ja MAG- menetelmillä monipuolisten ja vaativien runkorakenteiden parissa. Arvostamme monipuolista kokemusta ja osaamista metallialalta ja kykyä ottaa vastaan uusia haasteita. Työnkuvaan kuuluu hitsauksen lisäksi muita pieniä metallialan töitä hitsauksen ohella, kuten särmäystä, kokoonpanoa ja levynleikkausta. Pääset osaksi vakavaraista yhtiötä, joka tarjoaa ammatilliset kehittymismahdollisuudet alalla oman mielenkiinnon ja motivaation mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää kokonaisvaltaista pelisilmää sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Sinulla on itsenäinen, aloitteellinen tapa toimia ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Arvostamme voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökorttia.

Eduksesi on metallialan koulutus tai kokemus vastaavanlaisesta työstä sekä organisointikyky.Työtehtävässä tukenasi toimii ammattitaitoinen työyhteisö.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen ja päivätyön, modernit työkalut työn toteuttamiseen, nykyaikaisen työympäristön ja rennon työilmapiirin. Palkkaus muodostuu kokemuksesi ja osaamisesi perusteella, joten avaathan työkokemustasi meille hakulomakkeella. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme jo tänään, sillä käymme niitä läpi jo hakuaikana.

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Tampereen seutu

Työaika: Kokoaikainen, päivätyö

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3658278-hitsaaja-tampereen-seudulle-15-17-h