Automaatiosuunnittelija, ALTEN Finland
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2024
  • Hae viimeistään 28.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän tai Tampereen toimipisteelle.

Tämä rooli tarjoaa oivan mahdollisuuden työskennellä asiakkaidemme monipuolisissa suunnitteluprojekteissa - aina isommista laitostoimitusprojekteista tarkempiin laitetoimitusprojekteihin. Työpäiviisi voi kuulua muunmuassa toimintakuvausten kirjoittamista ja järjestelmien testaamista, sekä tiivistä yhteistyötä tuotekehitystiimin kanssa uusien ratkaisujen kehittämiseksi. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kiinnostaviin ohjelmointiprojekteihin, joissa pääset kehittämään osaamistasi ohjelmoinnin ja tiedonsiirron parissa.

Automaatiosuunnittelijan roolissa onnistumista edesauttaa:
- alan korkeakoulututkinto, esimerkiksi sähkö- ja automaatiotekniikaninsinööri
- muutaman vuoden käytännön kokemus teollisuusympäristössä ja suunnittelun parissa työskentelystä
- aikaisempaa kokemusta liikkuvista työkoneista
- CODESYS-ohjelmointiympäristön ja kenttäväylien tuntemusta
- sujuva suullinen ja kirjallinen suomen sekä englanninkielen osaaminen

Vaikkei sinulle olisi ennättänyt kertyä useampaa vuotta kokemusta alalta niin haethan rohkeasti, sillä tärkeintä meille on kiinnostuksesi alaa kohtaan, sekä oma motivaatiosi kasvaa ja kehittyä tehtävään!

Liity ammattitaitoiseen porukkaamme, jossa on tilaa kasvaa ja kehittyä, sekä luoda omannäköistä urapolkua. Pakettiin kuuluu mahtavien työkavereiden lisäksi muitakin etuja, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Sporttisimmille tarjoamme kirsikkana kakun päälle myös mahdollisuuden työsuhdepyöräetuun.

Kuulostaako hyvältä? Laita hakemuksesi palkkatoiveineen meille viimeistään 28.04.2024. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.alten.fi/career/2186-Automaatiosuunnittelija