Tekninen myyjä, Etusolar Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Palkkaus: 2000€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olemme kasvava aurinkosähköjärjestelmiin erikoistunut yritys ja haemme nyt uutta innovatiivista ja motivoitunutta kaveria mukaan pieneen tehotiimiimme!

Aloitat myyjänä, mutta sinusta on kiinni kasvaako roolisi ja vastuualueesi yrityksessä, mahdollisuus siihen on olemassa.

Etusolar Oy:n avainhenkilöinä on kaksi nuorehkoa ystävystä ja meidän tavoitteena on tehdä yrityksestä kestävä, joten asiakasystävällisyys ja vastuullisuus on meille tärkeitä arvoja, toivottavasti myös sinulle.
Toimimme Turusta käsin ja ensisijainen toiminta-alueemme on Varsinais-Suomi. Palkkauksemme on tuloskannusteinen - oma-aloitteisuus ja reipas asenne palkitaan varmasti!

Aloitat työskentelysi toimistoltamme Turusta käsin, mutta etätyöskentely hybridimallilla sopii meille myös työhön perehtymisen jälkeen. Pääset liikkumaan työssä paljon ja erilaiset asiakaskontaktit tulevat sinulle tutuksi.

Kaikki kokemus aurinkosähköjärjestelmistä nähdään ehdottomasti etuna, muttei pakollisena. Kerrothan työkokemuksestasi ja palkkatoiveestasi hakemuksessasi.

Näemme etunasi:
- Kokemus myyntityöstä ja ymmärrys sähkötekniikasta
- Oman auton käyttömahdollisuus

Lisätiedot ja työhakemukset:
info@etusolar.fi
050 577 0214
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@etusolar.fi