Sairaanhoitaja, Uudenmaan Vammaispalvelusäätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja lääkevastaavan työtehtävään. Uudenmaan Vammaispalvelusäätiö, Palvelukoti Rauhalankaari. Loviisa

Tervehdys! Etsitkö mielekästä työtehtävää sosiaali- ja terveysalalta? Tehtävää, jossa työpäivät eivät toista toisiaan? Haemme nyt sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kehittämään ja vastaamaan lääkehoidon palveluistamme. Uudenmaan Vammaispalvelusäätiöllä on Uudenmaan alueella viisi kehitysvammaisille henkilöille asumispalveluita tarjoavaa palvelukotia. Loviisassa sijaitseva Rauhalankaari on aikuisten kehitysvammaisten ja autismin kirjon henkilöiden koti.

Palvelukodeissamme tarjoamme yksilöllistä, kunkin asukkaan toiveista ja tarpeista lähtevää ja omia valintoja kunnioittavaa tukea ja ohjausta. Ulkoilemme runsaasti ja järjestämme retkiä ja reissuja asukkaiden toiveiden mukaisesti. Tavoitteenamme on toimia niin, että asiakkaillamme olisi hyvä olla ja että he saisivat itse vaikuttaa siihen, minkälaista arkea he elävät, millaista tukea ja apua heille annetaan. Lääkehoidosta vastaavana pääset tekemään ja kehittämään jokapäiväistä ohjaustyötä yhdessä yksiköiden henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Tehtävään valittu perehdytetään myös esihenkilön varahenkilön tehtävään.

Meillä, Uudenmaan Vammaispalvelusäätiössä, työskentelee noin sata sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Laadukkaiden asiakaspalvelujen lisäksi olemme panostaneet henkilöstön työolosuhteisiin ja tarjoamiimme henkilöstöetuihin. Kattavien työterveyspalvelujen, hammaslääkäripalvelujen sekä e-Passi työsuhde-etujen lisäksi, tarjoamme henkilöstöetuna myös mahdollisuuden lomailla säätiön omistamassa Puujärven rannalla sijaitsevassa hirsimökissä.

Kiinnostuitko? Soita tai laita rohkeasti hakemuksesi minulle sähköpostilla. Meistä löytyy laajemmin tietoa UVPS.fi nettisivulta, esimerkiksi videoita palvelukodeistamme. Arvostamme aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä tukea arkeensa tarvitsevien ihmisten kanssa. Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen + lääkevastaavan tehtäväkohtainen lisä. Työvuorot koostuvat pääsääntöisesti aamu- ja päivävuoroista. Asukkaiden ja työyhteisön turvaksi edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Olemme myös savuton työyhteisö. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa ja sen aikana tulee esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta.

Hakemus työtehtävään tulee jättää 30.4.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut ja teemme tehtävään valinnan mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä. Työskentelyn alkamisajankohta on sovittavissa, mutta työt alkavat viimeistään syksyllä 2024.

Riitta Helenelund-Romppainen
Kehittämispäällikkö
riitta.helenelund-romppainen@uvps.fi
040 304 7905
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.uvps.fi