Erikoislääkäri (2), virka, Kuntoutuksen poliklini, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2024
  • Hae viimeistään 28.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pohteella kuntoutus on oma toimialue pitäen sisällään fysiatrian lisäksi lääkinnällisen kuntoutuksen, apuvälinepalvelut ja aluepalvelut. Fysiatrialla toiminta on aidosti monialaista ja moniammatillista. Tuemme ensisijaista terveydenhuoltoa konsultaatioilla ja yhteistyöneuvotteluilla. Kehitämme digiosaamista ja etäkuntoutusta. Yksikössämme on yliopistosairaalan erityistoimintoja, esimerkiksi nykyaikainen kävelylaboratorio ja oma rTMS-hoitolaite.

Olemme ihmistä varten, vaikuttavasti yhdessä. Meillä on parhaat osaajat ja teemme rohkeasti uutta.

Kuntoutuksen poliklinikoilla toimii fysiatrian poliklinikan lisäksi mm. kipu-, kuntoutustutkimus- ja erityispoliklinikoita. Fysiatrian poliklinikka on moniammatillinen lähetepoliklinikka, joka on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinsairauksien diagnostiikkaan, hoitoon ja kuntoutukseen.

Erikoislääkärin viran tehtävät koostuvat erikoislääkärin kliinisistä tehtävistä. Erikoislääkäri osallistuu myös erikoistuvien lääkäreiden sekä lääketieteen opiskelijoiden koulutukseen ja koulutuksen kehittämiseen poliklinikalla. Tarjoamme sinulle monipuolista työtä tiiviissä työyhteisössä sekä nykyaikaisen korkeatasoisen ja kiinnostavan työympäristön ja perehdytyksen tehtävään.

Arvostamme monipuolisia kliinisiä taitoja, verkosto-osaamista, hyviä ryhmätyötaitoja sekä aktiivisuutta toiminnan kehittämisessä. Katsomme kokemuksen tieteellisestä tutkimuksesta eduksi.

Tarjoamme erikoissairaanhoidon kehittyvän työympäristön, innostuneen työyhteisön ja kiitosta saaneen potilastietojärjestelmän.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Virkaan soveltuva erikoisala on fysiatria.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/574269/fi_FI