Myyntisihteeri, nLIGHT Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
nLIGHT's Fiber Division is a leading provider of specialty optical fibers. Our unique and proprietary DND (direct nanoparticle deposition) technology is in position to replace traditional technologies in our markets and we believe it will make LIEKKI® fiber the clear market leader. nLIGHT's Fiber Division is located in Lohja, Finland, where we also have a state-of-the-art production facility. Our products are sold throughout North America, Europe and Asia.

Myyntiassistentti

Etsimme myyntiassistenttia huippuasiantuntijaorganisaatiomme vahvistukseksi Lohjalle. Myyntiassistenttina olet päivittäin vuorovaikutuksessa maailmanlaajuisten B2B-asiakkaidemme kanssa (pääasiassa sähköpostitse) ja tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu asiakastilausten käsittely, tilausvahvistusten tekeminen ja informointi asiakkaille sekä sisäisesti organisaatiossamme. Työtehtäviisi kuuluu myös tarjousten tekeminen asiakkaillemme, muuta asiakasviestintää ja -tukea sekä asiakastietojen ylläpitäminen CRM- ja ERP- järjestelmissä.

Sopiva koulutus tehtävään on esimerkiksi merkonomi tai tradenomi tai muu vastaava kaupallisen alan koulutus/kokemus. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

- aikaisempaa kokemusta asiakaslähtöisestä B2B-myynnistä. Kokemus B2B-- markkinoinnista on lisäplussaa
- vähintään 2 vuoden kokemus CRM- (esim. Salesforce) ja ERP-järjestelmien kuten MS Dynamics AX ja/tai Microsoft D365 käytöstä
- ajantasalla olevat taidot tietotekniikassa kuten MS Office -ohjelmat, joista erityisesti aiempi kokemus Excelin käyttämisestä korostuu tässä tehtävässä
- sujuva suullinen ja kirjallinen englanninkielentaito, sillä kaikki asiakaskommunikaatio tapahtuu englanniksi

Edellytämme, että olet järjestelmällinen, luotettava ja kykenet itsenäiseen ja tiimissä työskentelyyn. Olet motivoitunut, proaktiivinen ja joustava luonne ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä mikä tärkeintä - viihdyt erinomaisesti asiakaspalvelutyössä. Työtehtäviesi ohella sinulla on loistavat mahdollisuudet vaikuttaa ja osallistua mm. ERP-järjestelmän ja myyntiprosessien kehittämiseen.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja viikkotyöaika on 37,5 h maanantaista perjantaihin liukuvaa työaikajärjestelyä noudattaen. Työtä on mahdollista tehdä myös osittain etänä. Työ alkaa 3.6.2024 tai mahdollisuuksien mukaan jo aiemmin.

Tarjoamme mukavan työilmapiirin, kattavan työterveyshuollon sekä haastavan ja mielenkiintoisen työn kansainvälisen ja omalla alallaan maailman huipulla olevan yrityksen palveluksessa.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen viimeistään 19.4.2024 mennessä, nLIGHT Oy, Administration Coordinator Anneli Järvinen, FiberCareers@nlight.net. Toimipaikkamme sijaitsee osoitteessa Sorronrinne 9, 08500 Lohja.

Hakemuksia läpikäydään ja haastatteluja pyritään tekemään jo hakuaikana. Lisätietoja antaa Fiber Sales and Applications Manager Steffen Novotny, p. 045 238 3644 tai FiberCareers@nlight.net
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:FiberCareers@nlight.net