Henkilökohtainen avustaja Kokkolaan, Avustajasi Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2024
  • Hae viimeistään 4.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle! Haemme nyt henkilökohtaisia avustajia Kokkolan seudulle.

Miltä kuulostaisi merkityksellinen ja arvokas työ sinulle sopivilla työajoilla? Haluaisitko saada työkokemusta hoitoalasta näköalapaikalta, tai kaipaatko tekemistä eläkepäivien ratoksi rauhallisissa olosuhteissa yksi asiakas kerrallaan? Tule mukaan! Henkilökohtaisena avustajana Validialla pääset osaksi asiakkaidemme arvokkaita tarinoita.

Henkilökohtainen apu on kotona tai kodin ulkopuolella tapahtuvaa avustamista niissä asioissa, joihin henkilö ei itse kykene sairauden tai vamman vuoksi. Avustaminen voi olla harrastuksissa tai opiskelussa tukemista, kodinhoidollisia askareita tai vapaa-ajan tapahtumien mahdollistamista. Toisinaan avustajan tärkeimpänä tehtävänä on olla juttukaverina ja seurana: olla se kiireetön ihminen ihmiselle. Henkilökohtaisen avustajan rooli asiakkaan arjessa on merkittävä, sillä pyrkimyksenä on tukea ja mahdollistaa kotona asuminen mahdollisimman pitkään, sekä tarjota mahdollisuus aktiiviseen ja mielekkääseen arkeen toteuttaen asiakkaan itsemääräämisoikeutta.

Työ sopii sinulle, joka kaipaat vaihtelevuutta ja satunnaisuutta työhösi työtä tehdään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa vuorojesi ajankohtiin yhdessä asiakkaan kanssa sopien. Työtunteja on toiveesi mukaan joko keikkaluontoisesti tai viikoittain ja säännöllisesti. Työskentelet itsenäisesti ja sitoudut sovittuihin käytäntöihin. Avoimella asenteella ja omalla persoonalla pääsee pitkälle! Joustavuuden ansiosta työmme sopii niin opiskelijalle kuin eläkeläisellekin lisäansioksi. Emme edellytä sinulta alan koulutusta tai työkokemusta, mutta nämä luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle
- Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan
- Kohtaamisia erilaisten ihmisten kanssa
- Joustavan työajan
- Mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi sisältöön
- Mahdollisuuden tutustua vammaistyöhön ja hoitoalaan
- Perehdytyksen osaamisesi mukaan
- Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
- Mahdollisuuden lisäopintojen kautta työllistyä myös muihin sosiaali- ja terveysalan työtehtäviin

Odotamme sinulta
- Aitoa kiinnostusta avustamistyötä kohtaan
- Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
- Positiivista ja iloista asennetta
- Halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi
- Riittävää suomen kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Jätäthän tietosi hakulomakkeen kautta! Hakeminen Validialle on helppoa, riittää, kun kerrot yhteystietosi ja muutamalla sanalla itsestäsi! Lisätietoja tehtävästä kaivatessasi voit olla myös suoraan yhteydessä hkapuhr@validia.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/1981378-henkilokohtainen-avustaja/applications/new