Myyjä, 5 paikkaa, Verkkoviestintäkonsultit Oy, Ko, Verkkoviestintäkonsultit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2024
  • Hae viimeistään 1.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme ulospäin suuntautuneita, rohkeita ja sananvalmiita tyyppejä, jotka ovat valmiita jättämään Suomen taakseen ja muuttamaan ulkomaille pysyvästi lyhyelläkin varoitusajalla. Emme tarvitse kesätyöntekijöitä, työharjoittelijoita tai muita renkaanpotkijoita, vaan etsimme työntekijöitä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen myyntityön kauniilla Koh Samuin saarella Thaimaassa. Uskallat, viitsit ja ennen kaikkea haluat työskennellä puhelimessa yritysasiakkaiden kanssa.

Sinun ei tarvitse tuputtaa yrittäjille mainostilaa, lehtiä tai kalsareita, vaan tarjoamme myytäväksesi oikeasti hyödyllisiä palveluratkaisuja pk-yrityksille.

Aikaisempi kokemus myyntityöstä ei ole edellytyksenä. Tietotekniikan perusteiden on hyvä olla ajan tasalla. Vaikka työpaikka sijaitseekin Thaimaassa, työn tekemiseen riittää suomen kielen taito. Jotta pärjäät myös työpaikan ulkopuolella, on sinun kuitenkin osattava asioida myös englanniksi.

Jos täytät edellä mainitut vaatimukset ja olet valmis muuttamaan Thaimaan aurinkoon, voit lopettaa työnhaun - olet löytänyt tulevan työpaikkasi!

Työntekijämme ovat meille tärkeitä, joten tarjoamme valituille henkilöille mm. seuraavaa:

Miellyttävän työympäristön Koh Samuin trooppisissa maisemissa ja kannustavan sekä rennon työilmapiirin.

Kilpailukykyisen palkkamallin, jossa provisiosi nousevat myynnin mukana. On siis loppupeleissä sinusta itsestäsi kiinni, kuinka paljon tienaat. Saat myynnistäsi myös hyvät myyntibonukset viikottain/kuukausittain ja niillä voit jopa tuplata palkkasi.

Hoidamme kuntoon asianmukaiset lupa-asiat, kuten työluvat ja viisumin.

Voimme auttaa asunnon hankinnassa sekä muissa käytännön asioissa.

Jätä hakemuksesi Thaimaan aurinkoon sähköpostilla rekry@verkkoviestintakeskus.fi (otsikoksi Myyntitykki / Thaimaa).

HUOM! Haastattelemme potentiaalisimmat tuloksentekijät puhelimitse. Valitut henkilöt koulutetaan paikan päällä Koh Samuilla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@verkkoviestintakeskus.fi