Property Manager Tampereelle, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakasyrityksemme palvelukseen rakennus- ja kiinteistötekniikan osaajaa oma-aloitteisella asenteella. Avoinna oleva tehtävä on

Property Manager Tampereelle

Tehtävässäsi tulet toimimaan toimitilojen ja kaupallisten kiinteistöjen manageroinnin tehtävissä. Tehtävänkuvasi keskittyy erityisesti toimitilojen tekniseen hallinnointiin sekä huoltojen koordinointiin. Tulet vastaamaan omasta asiakassalkustasi, joten jatkuva ja aktiivinen vuorovaikutus asiakkaiden edustajien kanssa on tärkeä osa tehtävääsi!

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta esimerkiksi kiinteistöpäällikön tehtävistä tai vaikkapa teknisen isännöitsijän roolista. Lisäksi sinulla on soveltuva tekninen koulutustausta rakennus- ja/tai kiinteistöpuolelta. Työskentelytyyliltäsi olet toimeen tarttuva, aktiivinen ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Englannin kielen osaaminen on etu tehtävää täytettäessä!

Tarjolla on tehtävä mielenkiintoisia urapolkuja ja etenemismahdollisuuksia tarjoavassa yhtiössä. Palkkaus määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan ja on alaan nähden hyvin kilpailukykyinen. Lisäksi työyhteisössä pidetään huolta jaksamisesta ja viihtyvyydestä aktiivisesti!

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemusta urasivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo ilmoituksen aukioloaikana.

Muuta

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Tampere, hybridityömahdollisuus

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3420529-property-manager-tampereelle