TIG-hitsaaja Vaasaan, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme erilaisten materiaalien siirron ja käsittelyn järjestelmien parissa työskentelevälle asiakasyrityksellemme vahvan kasvun tueksi osaajaa nimikkeellä

TIG-hitsaaja Vaasaan

Tehtävänkuvaus

Pääset työskentelemään pääasiassa mustan raudan putkihitsauksen parissa TIG-menetelmää käyttäen vaihtelevissa ainevahvuuksissa. Tarvittaessa tulet käyttämään myös muita hitsausmenetelmiä. Työ voi sisältää osaamisesi ja mielenkiinnonkohteidesi mukaan myös putkistojen kokoonpanotehtäviä. Työvälineenäsi tulet säännöllisesti käyttämään erilaisia hitsauspiirustuksia.

Millaista henkilöä etsimme?

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli omaat työkokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä ja suoriudut niistä jo itsenäisesti. Eduksesi katsomme metallialan koulutustustan, sekä tehtävään sovletuvat hitsauspätevyydet. Tärkeimmät ominaisuutesi ovat toimeen tarttuva työasenne, sekä aito halu kehittyä metallialalla vielä entistäkin paremmaksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme pitkäaikaisen päivätyön vakavaraisen, tasaista kasvua tekevän asiakasyrityksemme tuotantotiimissä. Pääset työskentelemään innostavan ja kannustavan tiimin tuella yhtiössä, jossa hyvä työilmapiiri on kunnia-asia. Työtehtäviä on mahdollista kohdentaa omien mielenkiinnon kohteidesi mukaan, ja pitkällä tähtäimellä sinulla on mahdollisuus edetä vaikkapa reissutyötiimiin mikäli itse näin toivot.

Kiinnostuitko?

Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on sopiva hetki jättää hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme! Maksamme työpanoksestasi osaamistasi vastaavan, kilpailukykyisen palkan, joten avaathan työkokemustasi ja palkkatoivettasi hakulomakkeellamme.

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Vaasa

Työaika: Kokoaikainen, päivätyö

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3720723-tig-hitsaaja-vaasaan