Putkistoasentaja Vaasan alueelle reissutyöhön (15, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme erilaisten materiaalien siirron ja käsittelyn järjestelmien parissa työskentelevälle asiakasyrityksellemme osaajaa nimikkeellä

Putkistoasentaja Vaasan alueelle reissutyöhön (15-20 )

Tehtävänkuva

Tehtävässäsi tulet työskentelemään monipuolisten putkihitsaus- ja putkiasennustehtävien parissa. Yritys valmistaa monenlaisia materiaalien käsittelyyn ja siirtoon keskittyneitä teollisuuden järjestelmiä, joita tulet asentamaan asiakaskohteissa Vaasan ja Pohjanmaan alueella.

Millaista henkilö etsimme?

Tehtävässä menestyminen edellyttää metallialan- ja/tai LVI-puolen koulutustaustaa sekä kokemusta vastaavanlaisesta asennustyöstä. Tehtävä pitää sisällään putkistojen asennustehtäviä sekä myös hitsausta. Eduksesi katsomme tehtävään soveltuvat hitsauspätevyydet.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme pitkäaikaisen ja monipuolisen reissutyömahdollisuuden vakavaraisessa asiakasyrityksessämme. Töitä tehdään työparin kanssa asennuskohteissa Vaasassa ja lähialueilla maanantaista torstaihin. Näinä päivinä työpäivät ovat pitkiä, joten toivomme sinulta tarvittaessa ylityövalmiutta. Vapaita pääset viettelemään pe-su.

Kiinnostuitko?

Palkkaus määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan, joten kerro tarkemmin taustastasi ja palkkatoiveesrasi hakemuksessasi. Jos kiinnostuit, lähetä hakemus ja CV jo tänään rekrytointijärjestelmämme kautta: tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Muuta

Aloitus: Heti oikean henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Vaasa, reissutyö

Työaika: Maanantaista torstaihin

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/2855407-putkistoasentaja-vaasan-alueelle-reissutyohon-15-20