Sairaanhoitaja, Auroran sairaala, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Palkkaus: 2765€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme sairaanhoitajia tai sairaanhoitajaopiskelijoita kesätyöhön Auroran sairaalan varahenkilöstöön. Tarjoamme mielenkiintoisen työn erittäin mukavassa varahenkilötyöryhmässämme, jossa pääset monipuolisesti tutustumaan psykiatrian- ja päihdeyksiköihin. Perehdytämme tehtävään perusteellisesti.

Otamme myös huomioon toiveet työsuhteen pituudesta.

Maksamme kesätyöntekijöille rekrytointipalkkion, joka on suuruudeltaan 300-1000€ sijaisuuden pituudesta riippuen.

Elämä ei ole pelkkää työtä, vaan huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi uimahalleihin ja liikuntatapahtumiin ja voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille.

Lue lisää rekrytointipalkkiosta, työsuhdeasunnoista ja työsuhde-eduistamme töihin meille- kesätyösivuilta.

Kelpoisuusehdot:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Opiskelijat: psykiatriassa opintopisteitä tulee olla vähintään 150. Lääkeaineopin, sisätautien, anatomian ja fysiologian opintojen tulee olla suoritettuina. Myös psykiatrian opintojen tulee olla suoritettuina. Lisäksi edellytämme lääkehoitosuunnitelman edellyttämää lääkehoidon osaamista.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote.

LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-02-174-24