Myyntipäällikkö, JMGroove Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
JMGroove Oy on pohjoisesta lähtöisin oleva telemarkkinointi- ja telepalvelualan yritys. Työskentelemme erilaisten B2B- ja B2C -projektien parissa, joiden toimeksiantajina on merkittäviä valtakunnallisia yrityksiä. Haemme nyt Tampereen tiimiimme tunnollista, ahkeraa, itseohjautuvaa ja jämptiä tiiminvetäjää!

Tiiminvetäjänä olet tärkeä osa telemyyntitiimiä, ja kehität telemyynnin suunnittelua sekä omaa aktiivista asiakastyötä nykyisten asiakkaiden kanssa ja uusasiakashankinnassa, aina sopimuksista kaupallisiin yksityiskohtiin saakka. Pääset työskentelemään erilaisissa projekteissa, toimintamme painottuen myyntipuolella valokuitumarkkinoihin sekä erilaisiin buukkaus- ja asiakashankintapalveluihin.

Lisäksi ohjaat myyntitiimimme työskentelyä ja toimit esimerkkinä tiimillemme. Tiimimme tekee aktiivisesti töitä yhdessä, oli se sitten etänä tai toimistolta käsin - tässä tehtävässä et jää yksin. Etsimämme tyyppi on rohkea ja asiakaslähtöinen tiimipelaaja sekä etenkin aktiivinen kaupantekijä, jolla ei mene haastavimmassakaan myyntitilanteessa sormi suuhun.

Myyntitiimin vetäjänä olet vastuussa toimiston päivittäisestä myyntituloksesta, työntekijöiden kouluttamisesta ja ohjaamisesta, sekä toimit esihenkilötiimissä. Koulutamme sinut tiiminvetäjän tehtäviin sekä annamme kaiken tukemme ja ohjauksen, jotta voit tehdä työsi mahdollisimman hyvin. Arvostamme aiempaa kokemusta myynnin esihenkilönä, sekä kykyä hallita useita samanaikaisia projekteja ja kokonaisuuksia. Myyntikokemus telemyynnissä tehtävää täytettäessä katsotaan eduksi. Hallitset Microsoft Office -ohjelmiston (Word, Excel) tai muita vastaavia tekstinkäsittely- ja taulukko-ohjelmia sekä sinulla on aiempaa kokemusta soittojärjestelmien käytöstä.

Työajat ovat pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin, tarvittaessa lauantaisin. Työskentelemme joustavasti sekä Tampereen keskustassa sijaitsevalla toimistolla että etänä. Etätyöskentelystä sovit lähiesihenkilösi kanssa.

Palkkaus muodostuu pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta. Paikka on parhaillaan avoinna ja haastattelut tulemme järjestämään mahdollisimman pian. Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen ootti.merenko@jmg.fi.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 10-12.
Ootti Merenko
Myynti- ja markkinointijohtaja
050 551 4311
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:ootti.merenko@jmgroove.fi