Osastovastaava panimo-osastolle, Kesko Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
K-Supermarket Levi Kittilän Sirkassa etsii joukkoonsa osaavaa, iloista ja reipasta myyjää vastaamaan kaupan panimo-osastosta. Työtä heti / sopimuksen mukaan mieluusti viimeistään 1.4.24 alkaen, työaika sijoittuu 6.00 ja 18.00 välille. Haemme kokenutta osastonhoitajaa vakituiseen, koko-aikaiseen työsuhteeseen 37,5 h viikossa. Palkka kaupan tes + tehtäväkohtainen vastuulisä.

Etsimme palveluhenkistä, paineensietokykyistä ja innokasta henkilöä monipuolisiin tehtäviin panimo-osastolle K-Supermarket Leviin Kittilän Sirkkaan. Odotamme usean vuoden kokemusta päivittäistavarakaupan tehtävistä ja katsomme kokemuksen panimo-osastovastaavan tehtävistä suureksi eduksi.

Panimo-osaston vastaava huolehtii koko panimo-osastosta sekä pullohuoneen tyhjennyksistä ja tarviketilauksista. Osastovastaavan tehtäviin kuuluu niin valikoima- ja esillepano-, hinnoittelu-, kampanja-, tilaus-, kuorma-, laatu- ja omavalvontavastuu. Lisäksi toki kausittain työkaverien perehdytystä osastolla toimimiseen ja tärkeänä osana tavarantoimittajayhteistyö, jotta sesonkiluonteinen toiminta on mahdollisimman sujuvaa ja jouhevaa. Hiljaisena aikana työhön kuuluu myös kaikki kaupan muut työt ja esimerkiksi kassalla toimiminen perehdytetään kaikille työntekijöillemme.

Odotamme, että sinulla on

- Kokemusta päivittäistavarakaupassa työskentelystä
 - Reipasta, iloista ja palvelualtista asennetta työntekoon
 - Taito käyttää tai omaksua Keskon tietojärjestelmiä

Tarjoamme sinulle

- Mahtavat asiakkaat ja mukavat työtoverit Levin sydämessä
 - Monipuolisen työn

Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Soittamalla tavoitat Riikka Syväjärven 040 1899638. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi CVn kera sähköpostilla osoitteeseen riikka@levimarket.fi.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/jobs/227856-k-ryhma-osastovastaava-panimo-osastolle-k-supermarket-levi-sirkka/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer