Personliga assistenter till seniorer, Helppy Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hej vår framtida helppare!

Vill du göra ett meningsfullt och flexibelt deltidsarbete med sympatiska seniorer? Du kanske blir vår framtida helppare! Oavsett om du är studerande, pensionär eller förövrigt söker deltidsarbete, så är det viktigaste beträffande den här rollen att man är engagerad med en genuin vilja att hjälpa med stort hjärta.

Vi är Helppy, ett företag som djärvt förnyar tjänster för äldre. Vi erbjuder glädje och tillför trygghet till de äldres vardag. Vårt motto är: vi hjälper de äldre som vår egen mamma.

Vi växer ständigt och söker flera helppare till vårt team. Du finner vårt korta och lättfyllda ansökningsformulär här: https://www.helppy.fi/hae-helpperiksi?lang=sv

Vad är en helppare?

En helppare är en person som erbjuder vardagshjälp och sällskap åt sin egen namngivna senior. Helpparen stöttar senioren i alla sorters vardagssysslor, som att gå ut på en promenad, handla, föra ut soporna, eller som sällskap i samband med måltid och kafferep. Med tiden blir många av helpparna även vänner med sina namngivna seniorer.

Helpparens arbete kan utföras av alla över 18 år, från studenter till pensionärer. Det viktigaste är en pigg arbetsinställning och en genuin vilja att hjälpa till.

Vad kräver jobbet som helppare?

Det faktum att man brinner av viljan att hjälpa äldre. Tjänsten kräver inga andra specialkunskaper. Det räcker med att du vill umgås med äldre och förbättra deras vardag med ditt agerande. Du kan arbeta enligt din egen livssituation och arbetstiderna är mycket flexibla.

Vad är det bästa med ett jobb som helppare?

Vi frågade våra helppare om det här och så här svarade de:

"Bemötandet av människor utan brådska. Att bli vän med en senior."

"Att hjälpa andra och känslan av meningsfullhet. Att tillhöra Helppys gemenskap."

Som helppare får du:

- En egen namngiven person som du hjälper med vardagliga sysslor, som följseslagare.
- Flexibla arbetstider som är perfekta för t.ex. studier eller deltidsarbete.
- En konkurrenskraftig lön: 12-15 €/h samt tillägg enligt kollektivavtal.
- Goda avanceringsmöjligheter: tack vare erfarenhet och god kundrespons kan du avancera till att bli en pro,- eller en guru-helppare och få en höjning av din lön!

Ansökningarna skickas via en elektronisk blankett. Vi kommer att vara i kontakt med alla sökande då de skickat in sin ansökan.

Om du har några frågor om att bli helppare, skicka e-post till adressen rekry@helppy.fi, så diskuterar vi närmare!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://helpper.helppy.com/sv-FI/apply