Mansikan myynti ja asiakaspalvelu, Seppo Matilainen
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2024
  • Hae viimeistään 10.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtävän kuvaus: Oletko aina halunnut tulla asiakaspalvelijaksi Marjatila Juhmoon? Nyt sinulla on viimeisen kerran mahdollisuus hakea tähän työhön, vielä mansikkakaudeksi 2024!

Tämä työ on loistava ensimmäinen kesätyöpaikka! Tulet oppimaan paljon viestinnästä, esiintymistaidoista ja ihmisten kohtaamisen taidoista.

Työ sisältää asiakaspalvelua mansikan myyntiaikana. Etsimme reippaita, avoimia ja valovoimaisia persoonia, jotka rakastavat ihmisten kohtaamista ja asiakaspalvelua.
Asiakaspalvelussa edellytetään oma-aloitteisuutta, kiireensietokykyä, vuorovaikutustaitoja sekä asiakasmyönteisyyttä. Kaiken kaikkiaan kesätyö vaatii joustavaa asennetta. Työ kestää max 3-4 viikkoa, riippuen satokauden pituudesta. Työ alkaa yleensä juhannuksena tai heinäkuun alussa. Vaatimuksena vähintään 15 vuoden ikä. Tilan läheisyyteen ei kulje julkisia liikennevälineitä, joten oma kulkuväline on pakollinen. Selvitä hakemuksessa miten aiot kulkea työpaikalle. Jos et pysty sitoutumaan 3 viikon ajaksi, emme voi valita sinua tähän työhön. Palkkaus Maaseutuelinkeinojen työehtosopimuksen mukaan.

Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinut kannattaa valita tähän työhön! Muista liittää kaikki yhteystietosi.

Hakemukset sähköpostiin juhmo@mansikkatila.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:juhmo@mansikkatila.fi