Varhaiskasvatuksen opettaja, Oulunkylän englanninkielisen päiväkodin kannatusyhdistys ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2024
  • Hae viimeistään 12.6.2024
  • Palkkaus: 2973€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oulunkylän englanninkielisen päiväkodin kannatusyhdistys ry etsii

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA

Meillä on kaksi pientä englanninkielen kielikylpy/suihkupäiväkotia aivan Oulunkylän aseman vieressä. Tarjoamme varhaiskasvatusta ja esiopetusta 1 - 6-vuotiaille lapsille kahdessa eri toimipisteessä. Tiimiimme kuuluu tällä hetkellä eskariopen ja päiväkodin johtajan lisäksi, neljä hoitajaa, kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja kaksi päiväkotiapulaista. Nyt etsimme tiimiä täydentämään varhaiskasvatuksen opettajaa äitiysloman sijaiseksi pienten ryhmään, pääsääntöisesti kuitenkin yli 3-vuotiaiden opettajaksi.

Opetus- ja työskentelykielenäsi tulee olemaan sekä suomi että englanti. Suunnittelet ja kehität toimintaa yhdessä muun tiimin kanssa, mutta päävastuu oman pienryhmän (seitsemän lasta) pedagogisesta toiminnasta on sinulla. Lastenhoito- ja kasvatustehtävät, tiivis yhteistyö vanhempien kanssa, päiväkodin muista rutiineista huolehtiminen, tiedottaminen, pedagoginen dokumentointi, toiminnan kehittäminen ja arviointi sekä tapahtumien järjestäminen muun tiimin kanssa kuuluvat myös työkuvaasi. Työajat vaihtelevat arkisin ma-pe kello 7.45 ja 16.45 välillä, viikossa tarjoamme tunteja 38h20min. Työ alkaa elokuussa 2024/ sopimuksen mukaan ja päättyy kesäkuussa 2025.

MIKSI TULISIT MEILLE?
Tarjoamme sinulle viihtyisän, joustavan ja rennon työpaikan, jossa saat olla osana kansainvälistä, taitavaa tiimiä ja samalla toteuttaa itseäsi luovasti ja omia kiinnostuksen kohteita hyödyntäen. Tukenasi on ammattitaitoisen ja innostuneen työryhmän lisäksi mukava vanhempainyhdistys ja hallitus, joka arvostaa jokaisen työntekijän työpanosta. Meillä on pieni, harvoin vaihtuva, tehokas ja yhteistyökykyinen tiimi, jossa vaalitaan hyvää "me-henkeä". Uskomme erilaisuuden olevan rikkaus ja hyödynnämme kaikkien vahvuuksia toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa. Käytämme tiedotuksessa ja dokumentoinnissa suomalaista Kindiedays-sovellusta, jonka avulla tietojen hallinta- ja jakaminen on kätevää ja nopeaa.

Ensisijainen tavoitteemme on tarjota perheille laadukasta varhaiskasvatusta kodinomaisesti. Haluamme olla turvallinen ja lämmin oppimisympäristö, jossa lapsi saa oppia ja kokea leikin, liikkumisen, tutkimisen, taiteen ja monipuolisen toiminnan kautta. Lasten ja perheiden lämmin ja välittävä kohtaaminen ja arvostaminen yksilöinä on meille tärkeä asia, toivottavasti myös sinulle! Toimintamallimme mahdollistaa monipuoliset resurssit lasten kanssa työskentelyyn. Yhdistys on voittoa tavoittelematon, eli resurssit kohdistetaan lapsiin, sijaisiin ja henkilökunnan viihtyvyyteen ja hyvinvointiin.

Palkkauksemme on kilpailukykyinen, varhaiskasvatuksen opettajan lähtöpalkka 0-vuoden kokemuksella on 2973 €/kk. Käytössäsi on Mehiläisen työterveydenhuollon palvelut sekä Smartum liikunta- ja kulttuurisaldoa. Kuulumme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen piiriin, mutta maksamme 10% parempaa palkkaa.

Meillä sinulla on myös mahdollisuus halutessasi syventää osaamistasi ja kiinnostuksen kohteitasi osallistumalla erilaisiin koulutustapahtumiin, myös maksullisiin.

Löydät meistä lisää nettisivuiltamme osoitteesta www.kindergarten.fi ja aktiivisilta Facebook- ja Instagram sivuiltamme.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET
Olet lapsirakas, lämmin ja helposti lähestyttävä aikuinen
Omaat hyvät vuorovaikutustaidot englanniksi ja suomeksi
Sinulla on joustava ja positiivinen ote työhön sekä huumorintajua
Sinulla on kokemusta lasten kanssa työskentelystä, erityisesti 3-5-vuotiaat
Tunnet olosi kotoisaksi kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä
Olet organisoitunut ja hallitset suurempia kokonaisuuksia, mutta kestät muutokset suunnitelmissa ja pyrit spontaaniuteen ja lapsilähtöiseen työotteeseen.
Laulu, nauru, tanssi, juhlat, ilo, leikki, rentous, kiireettömyys, yhteisöllisyys, ihmettely, tutkiminen ja ihanat työkaverit kuulostavat sinusta asioilta, joita haluat työpäiviisi.
Näet perheiden kanssa tehtävän yhteistyön ja lasten sekä vanhempien aidon osallisuuden tärkeänä asiana.
Haluat työpaikan, jossa työkaverit eivät vaihdu jatkuvasti ja asiakastyytyväisyys on huipussaan, viimeksi 4.7/5 Helsingin kaupungin asiakastyytyväisyyskyselyssä.
Olet kiinnostunut erilaisista pedagogisista menetelmistä ja niiden kehittämisestä, sekä osaat käyttää niitä arjessa
Emme edellytä, että osaat jo kaiken, huomioimme myös vastavalmistuneet varhaiskasvatuksen opettajat.
KELPOISUUSVAATIMUS
Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään Sosionomi (AMK) tutkinto (60 op vakaa) tai kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan tutkinto.

KIINNOSTUITKO?

Ota rohkeasti yhteyttä tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse päiväkodin johtajalle osoitteeseen raisa.still@kindergarten.fi 12.6.2024 mennessä. Haastattelemme jo haluaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vastaamme tiedusteluihisi sähköpostitse. Arkisin klo n. klo13 - 14 myös puhelinnumerossa 0440369069. Lisää tietoa meistä löydät sivuiltamme www.kindergarten.fi sekä Facebook -sivuiltamme.

Rikostaustaote esitettävä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002)

Oulunkylän englanninkielinen päiväkoti
Siltavoudintie 1
00640 Helsinki
p: 050 550 1126
e-mail: info@kindergarten.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:raisa.still@kindergarten.fi