Varhaiskasvatuksen sosionomi, Kelokuusen pk, Vantaan kaupunki.
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Palkkaus: 2850€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Kelokuusen päiväkoti

Kelokuusenkuja 1, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 05.08.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan

Hei sinä varhaiskasvatuksen sosionomi!

Haemme vakituiseen työsuhteeseen varhaiskasvatuksen sosionomia uuteen Kelokuusen päiväkotiin. Kelokuusen toimintayksikkö on uusi toimintayksikkö, johon kuuluvat tammikuussa 2024 avattu Kelokuusen päiväkoti sekä Varistonniityn päiväkoti. Yksikköä johtaa kaksi päiväkodin johtajaa, joista toinen vastaa pedagogiikasta ja asiakkuuksista ja toinen henkilöstöstä ja taloudesta.

Kelokuusen päiväkoti sijaitsee Myyrmäessä hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Päiväkodin läheisyydessä on hyvät retkeilymahdollisuudet niin luontoon, kuin liikunta- ja kulttuurikohteisiinkin. Kelokuusen päiväkodissa työskennellään kotialuemallilla kahden kasvattajan ryhmissä. Kotialueita päiväkodissa on kuusi ja yhdessä kotialueessa toimii kaksi lapsiryhmää omissa tiloissaan. Toimintamme perustuu työparimalliin, jossa jokaisen työparin tukena on toinen työpari. Sinulla on mahdollisuus esittää toiveita sijoittumisesta päiväkotimme eri ryhmiin.

Tervetuloa kehittämään varhaiskasvatuksen sosionomin ja varhaiskasvatuksen opettajien välistä yhteistyötä koko työyhteisön kanssa. Varhaiskasvatuksen sosionomina osallistut moniammatillisen tiimin pedagogiseen työskentelyyn: pedagogisen toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Tehtävänäsi on toteuttaa varhaiskasvatuslain ja varhaiskasvatussuunnitelman tavoitteisiin perustuvaa toimintaa yhteistyössä moniammatillisen tiimin ja huoltajien kanssa. Varhaiskasvatuksen sosionomina vastaat omalta osaltasi lasten hyvinvoinnin edistämisestä sekä lasten perheiden ja huoltajien ohjauksesta.

Yksikössämme painotamme positiivista pedagogiikkaa ja leikkiä. Leikki ja leikillisyys on meillä kehittämisen keskiössä ja mm. tarinallista leikkiä olemme toteuttaneet yksikössämme jo useamman vuoden ajan. Yhteisöllisyys lapsiryhmissä ja henkilöstön kesken on meille tärkeä arvo, jota vaalimme. Näemme lasten osallisuuden arvokkaana ja sen toteutumisen eteen teemme jatkuvasti kehittämistyötä. Meillä kasvattajat kunnioittavat lapsen, lapsen vanhempien sekä toistensa kokemuksia ja mielipiteitä. Meillä saa olla osallisena ja osallistua!

Kelokuusen päiväkodissa työskentelee sitoutuneita, motivoituneita ja huumorintajuisia kasvattajia. Meille on tärkeätä hyvä työilmapiiri, josta pidämme huolta. Meillä on selkeät ja toimivat johtamisen rakenteet. Työhösi ja ammattirooliisi saat tukea päiväkodin opettajilta, johtajilta sekä yksikkömme laaja-alaiselta erityisopettajalta.

Toivomme uudelta työntekijältä positiivista, innostunutta ja sensitiivistä työotetta. Jos olet joustava ja suhtaudut myönteisesti varhaiskasvatuksen arjen tilanteisiin, sinulla on halua sitoutua yksikkömme yhteisiin tavoitteisiin, avoin ja innostunut työskentelyote on sinulle ominainen tapa tehdä työtä, tule meille täydentämään työyhteisöämme ammattitaidollasi. Työssäsi pääset toteuttamaan osaamistasi monipuolisesti.

Kiinnostuitko? Soita tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen sosionomi (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2850,00 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 4

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Tenhunen, Virpi

0400773243

virpi.tenhunen@vantaa.fi

Tavoitettavissa 8.00-15.00

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vantaa.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=14624&jbid=8#login_form