Kerroshoitaja, HETAN MAJATALO OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hetan Majatalo on vuoden 2024 100-vuotisjuhlavuottaan juhliva perheyritys ja toimii nyt kolmannen ja neljännen sukupolven yrittäjäperheen voimin Käsivarressa Enontekiön kirkonkylässä Hetassa kauniin luonnon ympäröimänä.

Haemme joulu-huhtikuuksi kokoaikaiseen / sopimuksen mukaan kerroshoitajan / keittiötyöntekijän työhön reipasta, tunnollista, oma-aloitteista ja rivakkaa työntekijää iloisella asenteella hyvällä fyysisellä kunnolla. Sinulla tulisi olla myös hygieniapassi ja hyvä suomen kielen taito.
Työkokemusta ei tarvitse välttämättä olla, koska perehdytämme hyvin kaikkeen. Asenne ratkaisee.

Työtehtävinä majoitushuoneiden ja yleisten tilojen siivous, aamiaisen hoitaminen sekä keittiöapulaisen ja muut hotellialan tehtävät. Henkilöstä riippuen mahdollisesti myös vastaanottotöitä.
Myös oppisopimus onnistuu.

Työt alkavat 1.12.2024 ja jatkuvat huhtikuun loppuun 2025 saakka, tai sopimuksen mukaan.
Palkkaus MaRa:n TES:n mukaan.
Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse.

Todennäköisesti töitä olisi tarjolla myös kesä-syyskuuksi. Toivomme löytävämme pidemmäksikin aikaa hyvän vakityöntekijän perheyritykseemme.

Jos tahdot tulla nauttimaan Lapin kauniista kaamoksesta, talvesta ja kevätauringosta muualta, majoitusta meillä ei ole tarjolla mutta voimme tarvittaessa antaa vinkkejä asunnon löytymiseen.

Hae työpaikkaa osoitteesta