Myyntineuvottelija, Vuokrakulma Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsitkö palkitsevaa uraa vuokra-asuntojen parissa?

Vuokrakulma kaipaa tiimiinsä motivoitunutta vuokravälittäjää/myyntineuvottelijaa.

Toiimit linkkinä vuokralaisten ja vuokranantajien välillä. Vaikka työskentely on itsenäistä, et jää yksin - tarjoamme perusteellisen perehdytyksen ja päivittäistä tukea menestyksesi tueksi.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, joka koostuu kiinteästä pohjapalkasta sekä provisiosta, monipuolisia työtehtäviä, vapauden määritellä oma työaikasi, mahdollisuuden urakehitykseen ja jatkuvan osaamisen kehittämisen tuen sekä kannustavan työyhteisön.

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa asuntojen ilmoittelu, markkinointi, vuokrahakemusten käsittely, näyttöjen organistointi ja pitäminen, vuokralaisvalinta, vuokrasopimusten laatiminen, avainten luovutukset, asiakashankinta ja asuntotarkastukset.

Toivomme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluasennetta, ajokorttia ja omaa autoa. Sujuvaa suomen ja englannin kielen taito on pakollinen. Ruotsin kielen taito on eduksi. LVV/LKV tutkinto ei ole välttämätön, mutta katsotaan eduksi. Odotamme sinulta vastuunottokykyä ja kykyä toimia itsenäisesti.

Jos olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja valmis oppimaan uutta, sinulla on hyvät mahdollisuudet menestyä tässä tehtävässä.

Toimistomme sijaitsee Vaasan keskustassa, osoitteessa Kauppapuistikko 16 Ih 19.

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@vuokrakulma.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:asiakaspalvelu@vuokrakulma.fi