Grillimyyjä, Lenny's Kitchen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko kenties SINÄ se kulmakunnan kovin burgereiden loihtija ja taitavin pihtien pyörittelijä - tai haluaisitko tulla sellaiseksi?

Jäälin AG:n toiminta kasvaa kovaa vauhtia. Nykyisen grillin ja jäätelökioskin rinnalle nousee erillinen tarjoiluvaunu terasseineen, jota myöten palvelu laajenee anniskeluun. Etsimmekin nyt riveihimme osa-aikaista tai vakituista grillimyyjää, joka kykenee työskentelemään monipuolisessa ja vaihtuvassa työympäristössä. Toisin sanoen olet valmis toimimaan niin grillillä kuin tarjouiluvaunussakin.

Meillä pääset osaksi sitä toisenlaista grilliä, jossa valikoima polveutuu perinteisistä grillimätöistä aina premium-tason burgereihin. Samalla pääset osaksi ammattitaitoista huipputiimiä, jossa vallitsee rennon letkeä ilmapiiri ja jossa jokaisen toiveet huomioidaan.

Emme odota että olet täydellinen, mutta seuraavat kriteerit ois ihan kiva natsata:
- Asenteesi on rautaa eikä saippuaa
- Omaat hyvän paineensietokyvyn eikä kattilasi pala herkästi pohjaan
- Olet hyvä tyyppi ja osaat ottaa muut huomioon
- Hallitset hyvät asiakaspalvelutaidot, koska hyvä mieli - parempi ruoka
- Ahkeruudestakaan ei ole haittaa, koska se kuulemma palkitaan
- Omistat hygieniapassin, koska tarkastajat kysyy sitä viimeistään
- Anniskelupassi katsotaan eduksi

Siinäpä ne tärkeimmät. Jos osaat rakentaa avaruusraketin, niin ei siitäkään haittaa ole, mutta lähtökohtaisesti työtehtäviimme kuuluu grilliannosten valmistus- ja esivalmistelutehtävät, alkoholijuomien anniskelu- ja tarjoilu, asiakaspalvelu sekä yleiset ylläpitotehtävät.

Työpaikat täytellään heti oikeiden tekijöiden löydyttyä. Sinun ei tarvi osata vielä näitä juttuja, sillä perehdytämme jokaisen tekijämme. Kokemus katsotaan toki eduksi.
Mikäli jaksoit lukea tähän asti ja paikka vielä kiinnostaa, niin laitappa sormet savuamaan ja näpyttele vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen lennyskitchenoy@gmail.com
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:lennyskitchenoy@gmail.com